Connect with us

Revistateo.ro

E-ul cancerigen care se ascunde in spatele a 25 de denumiri

Sanatate

E-ul cancerigen care se ascunde in spatele a 25 de denumiri

Unul dintre E-urile cancerigene pe care le consumam zilnic este monoglutamatul de sodiu, cunoscut si sub denumirea de sare chinezeasca.

Monoglutamatul de sodiu este un aminoacid sintetizat folosit de la supe pana la biscuiti sau produse din carne, conserve ori mezeluri.

Aceasta chimicala toxica este folosita si pentru hranirea sugarilor, multi mai sensibili si mult mai expusi problemelor pe care acest tip de Eu le poate declansa in organismul uman. Motivele periculozitatii acestui compus chimic sunt nenumarate, potrivit dr. Blaylock, autorul cartii „Excitotoxine”. Practic, medicul explica faptul ca monoglutamatul de sodiu actioneaza ca o toxina, ca o otrava care il face pe consumator dependent de ea.

Ceea ce stie si mai putina lume este ca acesta nu apare pe eticheta produsului alimentar de fiecare data sub denumirea oficiala, ci se ascunde in spatele a nu mai putin de 25 de nume: bulion, cazeina, hidrolizat, autolizad, aroma de fum, potentator de aroma sau gust, gelatina, extract de drojdie, proteina vegetala hidrolizata, cazeinat de sodiu sau potasiu, proteina texturata, gelatina ,sirop de orez sau de orez brun si multe altele.

Consumul in exces de sare chinezeasca are efecte imediate pe care de multe ori le pui pe seama altor probleme de sanatate pe care le-ai aveai, nicio secunda trecandu-ti prin cap ca poate te doare capul sau amortesti din cauza unor E-uri cancerigene. Efectele consumarii sunt: dureri de cap, diaree, dureri toracice, constrictie faciala, greata, somnolenta, dificultati de a respira pentru cei care sufera de astm, senzatie de arsura si furnicaturi.

1 Comment

1 Comment

  1. Camelia cONDURACHE

    2014-08-21T14:09:09+03:00 at 2014-08-21T14:09:09+03:00

    Spor la munca! Felicitari pentru emisiune

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top