Connect with us

Revistateo.ro

Leon Dănăilă a vorbit despre misterele creierului uman.

Sanatate

Doctorul Leon Dănăilă, despre misterul creierului uman: „Dacă nu faci asta, poți ajunge la nevroză!”

Renumitul medic Leon Dănăilă a vorbit despre misterele creierului uman. Profesorul a explicat de ce este important somnul pentru creier.

„Dacă nu dormi cel puțin șase ore pe noapte, creierul nu rezistă. Trebuie să aibă o perioadă de odihnă. Eu mă scol la ora 3, e adevărat, dar mă culc la 20:00, 21:00, în așa fel încât să-mi fac orele de somn. Trebuie să ai o igienă cerebrală neapărat.

Somnul trebuie respectat cu mare strictețe, că dacă nu, creierul intră în degringoladă. Noaptea creierul își face anumite activități și ordonează anumite activități pe care le-a avut în timpul zilei. Este absolut necesară această activitate de somn. Dacă nu, poți să faci nevroză sau alte boli. E bine să respecți odihna, somnul și activitatea.”, explică medicul.

Medicul este un izvor nesecat de sfaturi medicale. Într-un interviu acordat în urmă cu doar câteva zile, doctorul a vorbit despre cauzele banale ale cancerului.

Una dintre banalele cauze ale cancerului

„O boală este formată din 50% stare organică și 50% stare psihică. Uneori sistemul imunitar luptă și împotriva cancerului. S-au constatat cazuri. Este analizat sistemul umanitar și într-adevăr bolnavii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, ei rezistă foarte mult la boală. Bolnavii pesimiști sau bolnavii care sunt depresivi se îmbolnăvesc foarte repede. Starea depresivă poate duce la cancer.

Creierul este o mare necunoscută. Se spune că el cunoaște 50% din activitate cerebrală, dar din acești 50% cât cunoaștem 25% sunt lucruri care trebuie încă cercetate. creierul are 400 de miliarde de neuroni și fiecare neuron are 100-200 de microni, are până la 3000 de legături cu celelalte celule.”, a explicat prof, doctor Leon Dănăilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top