Connect with us

Revistateo.ro

Barbatul Taur este ideal pentru orice femeie datorita sarmului sau

Astro-FUN

DA si NU pentru o relatie perfecta cu BARBATUL TAUR

Barbatul Taur este un tip pasional, mereu gata sa ofere ce e mai bun si mai frumos intr-o relatie. Afla ce ar trebui sa faci si ce sa nu faci pentru a avea o relatie perfecta cu barbatul Taur.

Citeste si: 10 citate care definesc zodia Taur

Citeste si: Cea mai mare durere a zodiei Taur

„DA” pentru o relatie perfecta cu barbatul TAUR:

1. Fii dragastoasa. Barbatul Taur prefera femeile senzuale si dragastoase, care sa ii ofere atentie mereu. Ii plac, de asemenea, surprizele in pat si este si un barbat romantic. O lumanare ambientala asezata la momentul potrivit il va face inevitabil fericit.

2. Fii sigura pe tine. Barbatul Taur nu va vrea niciodata langa el o femeie slaba, care poate fi doborata de cel mai mic obstacol. Chiar si atunci cand nu te simti atat de increzatoare in fortele tale ii poti cere sfatul, insa depinde foarte mult cum pui problema.

3. Iubeste linistea. Atat timp cat in relatia voastra este intelegere, iubire si armonie nu trebuie sa-ti faci griji. Barbatul Taur uraste sa fie agasat, sa existe tensiuni sau certuri, oricat de mici.

4. Fa-i masaj sau pregateste-i micul dejun. Barbatul Taur adora sa fie in centrul atentie si sa-l protejezi. El apreciaza atunci cand ai grija de el si simte portectie si te va rasplati pe masura.

5. Fii distractiva. Transforma si o simpla plimbare in parc intr-o distractie pe masura. Chit ca stati pe o banca si ii spui un banc amuzant deja ziua lui si-a atins scopul.

‘NU’ pentru o relatie perfecta cu barbatul TAUR:

1. Nu fi nepasatoare si neglijenta. Atunci cand nu e bagat in seama sau pur si simplu ignori ideile lui, barbatul Taur nu te va mai rasplati cu iubire, ci cu nepasare. Aminteste-ti: barbatul Taur adora sa fie in centrul atentiei.

2. Nu-l minti. Barbatul Taur cand va descoperi ca a fost mintit se va schimba radical. Isi va schimba parerea despre tine si implicit asupra relatiei. Odata ce a avut loc aceasta schimbare nimic nu o mai poate rezolva.

3. Nu fi doar iubita lui. Barbatul Taur are nevoie de mai mult de atat. Arata-i ca poti fi atat prietena lui, cat si amanta lui. Asculta-l cu rabdare atunci cand are ceva de spus si incearca sa respecti pretentiile lui.

4. Nu incerca sa schimbi nimic din ceea ce are el. Barbatul Taur este incapatanat si orice ai face tu nu poate schimba ceea ce face sau isi doreste. Esti nevoita sa il accepti asa cum este si sa-l intelegi.

5. Nu arunca cu banii in stanga si in dreapta. Barbatul Taur este foarte chibzuit, prin urmare nu va avea langa el o persoana cheltuitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa cheltui banii pe lucruri cu adevarat importante.

Vezi si – DA si NU pentru o relatie perfecta cu barbatul: BERBEC| TAUR| GEMENI| RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top