Connect with us

Revistateo.ro

Meteo

Cum va fi vremea de Florii

Anul acesta, Floriile pică pe 1 aprilie 2018, zi în care catolicii sărbătoresc Învierea Domnului.

Având în vedere episodul recent de iarnă din luna martie, mulți se întreabă cum va fi vremea de Florii, dacă vom avea parte de soare sau se întoarce iarăși iarna.

Veștile sunt plăcute. De Florii se vor înregistra temperaturi pozitive de până la 18 grade. Va fi primăvară în toată regula!

Cum va fi vremea de Florii în fiecare regiune a țării

În București, duminică, 1 aprilie, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 6 și 17 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat pe pacursul zilei, iar vântul va sufla cu o viteză de 16 până la 19 kilometri la oră.

În Oltenia, vremea va fi frumoasă. La Craiova se vor atinge maxime de până la 18-19 grade. Chiar dacă va fi mai mult noros, vântul va sufla slab, deci căldura soarelui va fi resimțită din plin.

În Transilvania, vremea va surprinde plăcut. La Cluj vor fi tot 18 grade, iar minima înregistrată va fi de 6 grade Celsius.

În Maramureș, băimărenii trebuie să se aștepte la o primăvară ca în povești. Vor fi 16 grade Celsius în timpul zilei, cu un vânt care va bate cu o viteză de 6 kilometri la oră.

În zona Banat și Crișana temperaturile vor fi cuprinse între 10 și 17 grade. Mai cald va fi la Timișoara, unde se pot înregistra valori de 18 grade Celsius.

În Dobrogea va fi ceva mai frig față de restul regiunilor. Duminica Floriilor le va aduce tulcenilor și constănțenilor doar 12 grade pe timpul zilei.

CITESTE SI: Rețetă de pască cu ciocolată

Vântul va sufla în această zonă cu o viteză de 27 kilometri la oră, iar cerul va fi acoperit cu nori în mare parte a zilei și aici.

Muntenii vor avea și ei parte de o zi însorită, însă în după amiaza zilei de 1 aprilie vor apărea și norișorii.

Nordul Moldovei va fi încălzit de soare (15 grade), iar în sud valorile vor fi la fel de pozitive (16-17 grade). Apar și în această regiune nori după-amiază.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Meteo

To Top