Connect with us

Revistateo.ro

Cum trebuie să te îmbraci de Revelion, în funcție de zodie

Horoscop

Cum trebuie să te îmbraci de Revelion, în funcție de zodie

Noaptea de Revelion este una specială: este trecerea dintr-un an în alt an, în care se pun dorințe și se trage linia – ce a fost bun se păstrează în sufletele noastre, ce a fost rău se dă uitării. Însă nu doar pregătirea psihologică pentru 2015 este importantă ci și cea vestimentară. Află cum trebuie să te îmbraci de Revelion în funcție de zodie pentru a avea prosperitate în anul ce vine.

BERBEC
Femeia Berbec este o femeie pasională și elegantă, care va alege mereu rochiile fastuoase dar niciodată kitchoase. Îmbacă-te cu o rochie roșie cu o croială lejeră. Ca accesoriu, poți lua cercei cu floare de colț sau orice accesoriu floral pe care îl poți pune la mână, ca brățară, sau în urechi, ori în păr.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI FRUMOASE SALOPETE DE PURTAT ÎN NOAPTEA DE REVELION

TAUR
Femeile Taur sunt cu picioarele bine înfipte în realitate, și, pentru că nu sunt niște native care să viseze toată ziua, ținutele extravagante, ca în poveștile din basme, nu țin la femeia Taur. Optează pentru o rochie din materiale fluide în nuanțe optimiste (verde mentă sau ou de rață). Nu e obligatoriu să porți tocuri.

GEMENI
Femeia Gemeni este în continuare o fetișcană orice vârstă ar avea. O prind bine bulinele și fundițele sau rochiile mai mari tip tutu. Alege o rochie în lila sau roz cu falduri și accente dacă vrei să te simți specială de Revelion.

RAC
Femeile Rac sunt niște lady. Deși preferă accesoriile vestimentare și o vestimentație minimalistă, elementul-cheie îl constituie culoarea aleasă: un crem sau roz deschis vor deschide foarte mult ținuta pentru a permite adăugarea unui element în plus cu tot conceptul minimalist al femeii Rac.

LEU
Albastru, albastru și numai albastru. Este culoarea care te definește cel mai bine în noaptea de Revelion. Femeile Leu sunt elegante la superlativ și de obicei se încarcă cu o serie de lanțuri și brățări. Renunță la toate podoabele pentru că ai deja un pom de Crăciun și optează doar pentru un inel cu diamant albastru sidef.

FECIOARĂ
Alege o rochie în nuanțe intense și renunță la neutralitatea vestimentară. Adio, alburi, gri și rochii negre! Este momentul pentru ceva albastru, chiar cu sclipici sau pietre prețioase. O culoare care te va prinde de nimeni de Revelion este turcoazul.

BALANȚĂ
Dacă ești născută în zodia Balanță. alege un albastru intens spre violet sau chiar violet. O rochie lungă care acoperă gâtul, cu umerii afară și spatele gol este suficientă dacă vrei să întâmpini noul an plină de strălucire și gratitudine.

SCORPION
Spatele trebuie să fie neapărat gol, iar negrul din piele este cheia succesului în noaptea de Revelion. Da, o rochie neagră și mulată pe corpul tău, din piele sau cu elemente din piele, plus o brățară cu magnet în culori alb-negru psihedelice vor fi ținuta ideală pentru tine.

SĂGETĂTOR
Alege o rochie cu croială simplă care să îți lase talia să respire. Poți opta și pentru salopete , care îți vor avantaja corpul. Piesa de rezistență nu constă în rochie ci în clutch și pantofi: trebuie să strălucească, la propriu!

CAPRICORN
O brățară din piele cu pietre prețioase ca element decorativ, neapărat! O pereche de botine rock vor fi ideale la ținuta ta negru, cu un umăr liber și cu unul lejer, fără fundițe și alte încărcături inutile, pentru că nu sunt genul tău.

VĂRSĂTOR
Gri-ul metalic te prinde foarte bine. Poți opta pentru acele tricouri mai lungi (asemănătoare fustelor scurte) și niște cizme negre sau bleumarin. Alege accesorii oversize pentru mâini și chiar pentru picioare (dacă cizmele sunt mai scurte) cu motive arhitecturale. Evită auriul.

PEȘTI
La tine prind foarte bine influențele army. Alege o rochie care să delimiteze bine talia, cu o fundiță sau o curea discretă. Poți merge pe mix între auriu și negru sau auriu și gri închis. Niște cizme cu mai multe catarame laterale pentru completarea rochiei tale vor avea ultimul cuvânt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top