Connect with us

Revistateo.ro

Cum te uită zodiile după despărțire. Cine nu va trece niciodată peste acest moment

Astro-FUN

Cum te uită zodiile după despărțire. Cine nu va trece niciodată peste acest moment

În viața fiecărei persoane intervine, la un moment dat, o despărțire. Fiecare tratează această situație în mod diferit. Iată cum te uită zodiile și care sunt zodiile care trec cel mai ușor peste acest moment greu. Cine nu te va uita niciodată.

Berbecul nu este atât de naiv să se lase complet dus de sentimente. Imediat după despărțire, acesta are grijă să îți găsească fiecare defect. Acest lucru îl face să uite foarte repedede tine. Acesta este modul lui de a se proteja ca să nu sufere prea mult.

Taurul suferă cu adevărat după fiecare despărțire și va trece o vreme până când își va găsi din nou echilibrul. Abia când cineva îl va băga din nou în seamă va începe să te uite.

Nativul zodiei Gemeni reușește, de cele mai multe ori, ca el să frângă inima cuiva. Când se întâmplă acest lucru invers, îi va fi tare greu să te uite. Va încerca să te uite găsind pe altcineva și îndreptându-și atenția asupra altcuiva.

Racul se va victimiza întotdeauna în fața celor dragi și toți vor crede despre tine că ești o persoană care nu merită ceva în viață. După ce va fi consolat de către prieteni, îți va mai trimite niște mesaje în care să îți amintească ce ai pierdut, apoi te va trata cu indiferență.

Leul este cel care trece cel mai ușor peste despărțire. Uneori, ai impresia că el nici măcar nu a avut sentimente pentru persoana de care s-a despărțit. Dar dacă va decide că nu ești suficient de bun pentru el, va închide această carte și va pleca mai departe, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic între voi.

Fecioara nu te va uita niciodată, deoarece și-a pus multă bază în tine și în relația voastră și ți-a arătat toate slăbiciunile ei. Va avea mereu o părere bună despre tine în fața celorlalți și te va lăuda.

Citește și: Zodiile predispuse la depresie

Nativul Balanță apelează la binecunoscuta diplomație atunci când vine vorba despre despărțire și uitare. Pleacă mai departe, nu cere explicații și te uită în felul său, meditând și gândindu-se mai mult spre viitor.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru pe două luni. Zodiile care vor avea cea mai grea toamnă

După ce se va asigura că suferi la fel de mult ca el, nativul Scorpion va începe să încerce să se vindece. Va face tot posibilul ca la finalul relației tu să suferi mai mult.

Nativul zodiei Săgetător nu va pierde prea mult timp gândindu-se la ce s-a întâmplat. Va arunca toate sentimentele într-un colț al inimii sale și va spera că nu le va găsi niciodată.

Cât despre nativul zodiei Capricorn, acesta nu va fi prea afectat de despărțire și se va refugia în munca sa. Nimic nu iubește mai mult decât să lucreze, așa că va uita ușor că a fost părăsit.

Nativul zodiei Vărsător nu se poate împăca foarte ușor cu despărțirea și nu poate uita lucrurile frumoase, chiar dacă el va fi cel care va pune punct relației. Se va desprinde greu de trecut.

Nici nativii zodiei Pești nu pot trece foarte ușor peste despărțire. Se simt trădați, cer explicații în miezul nopții și dau vina pe tine pentru orice insucces al lor. Când își găsesc pe altcineva, abia atunci încep să uite.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top