Connect with us

Revistateo.ro

Cum suferă fiecare zodie în dragoste

Astro-FUN

Cum suferă fiecare zodie în dragoste. Patru zodii simt cel mai tare durerea

Nu toate zodiile trec ușor peste o despărțire: unele dintre ele fac adevărate drame și pot recurge la gesturi extreme, celelalte în schimb trec ușor peste un eșec în dragoste.

Iată care sunt zodiile care reușesc să facă față situațiilor neplăcute în iubire și cele care nu știu să gestioneze un refuz sau un final.

BERBEC

Berbecul este extrem de căpos și va suferi în dragoste tocmai din cauza lui. Încăpățânarea de a nu recunoaște unde a greșit face din nativul Berbec un suferind în dragoste mai degrabă pentru propriile lui lipsuri decât pentru neregulile semnalate de partener sau parteneră.

TAUR

Taurii suferă mult din cauza certurilor, chiar dacă sunt unele banale. Mereu au senzația că orice mică ceartă poate duce la sfârșitul relației și nu învață niciodată să ia și partea bună a lucrurilor deoarece certurile pot fi și constructive.

GEMENI

Gemenii cred mai degrabă într-un contract social între două persoane decât într-o mare poveste de iubire. Aceștia nu suferă foarte tare atunci când se despart.

RAC

Racii fac adevărate drame dintr-o despărțire și nu suportă sub nicio formă că anumite lucruri se mai și termină, cum este o relație între două persoane. Racii pot recurge la gesturi extreme și la șantaj emoțional.

LEU

Leii sunt destul de orgolioși să repare greșelile într-o relație și de fiecare dată când se întâmplă ceva de vină este celălalt. Cu toate acestea, în interiorul lui suferă foarte mult tocmai pentru că nu e capabil să lase trufia jos.

FECIOARĂ

Fecioarele suferă mult în dragoste mai ales din cauza scenariilor care le survolează mintea în legătură cu „De ce”-ul adevărat al despărțirii. Fecioarele se izolează o perioadă până le trece durerea după care revin la normal.

BALANȚĂ

Balanțele se aseamănă nițel cu fecioarele, în sensul că din cauza nesiguranței acestora, își fac o serie de procese de conștiință și nu știu cum să gestioneze un eșec amoros.

SCORPION

Din cauză că își pun tot sufletul pe tavă, scorpionii suferă foarte mult în dragoste. Acest semn zodiacal ascunde însă durerea de ochii lumii însă doar el știe ce zace în sufletul său.

SĂGETĂTOR

Săgetorii au uneori o energie mult prea debordantă și asta poate speria partenerul de viață încât să nu mai fie capabil să țină pasul în relație. Acest semn zodiacal suferă mult din dragoste dar își revine rapid căutând noi forme ale fericirii.

CAPRICORN

Capricornii sunt extrem de impulsivi, în ciuda aparenței de persoane calme și echilibrate. Înainte de a se despărți, dacă un capricorn află că a fost înșelat, face un adevărat scandal și poate recurge la violență. Abia apoi spune STOP relației, până nu se revanșează.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt printre cei mai instabili din tot zodiacul așa că o despărțire poate fi fatală pentru aceștia, așa cum poate însemna și o gură de oxigen gândindu-se la următoarea relație.

PEȘTI

Peștii găsesc motive de supărare chiar și atunci când totul e roz. Acești nativi nu știu să gestioneze cu brio momentele de fericire reușind să le transforme într-o adevărată dramă pentru că sunt foarte geloși, suspicioși și nesiguri asupra iubirii lor.

1 Comment

1 Comment

  1. monica

    2014-11-24T15:30:14+02:00 at 2014-11-24T15:30:14+02:00

    Ambele afirmatii COMPLET FALSE, IN CAZUL MEU! Mai revizuiti/va … as zisele … cunostinte, in acest domeniu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top