Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa Te Protejezi Impotriva Ciupercilor de Piele

Sanatate

Cum sa Te Protejezi Impotriva Ciupercilor de Piele

Oameni de toate varstele pot fi afectati de infectii cu ciuperci, este aproape imposibil de evitat dat fiind faptul ca ciupercile sunt in ziua de azi peste tot.

Pe de alta parte, exista si ciuperci bune care traiesc pe piele, insa cand se inmultesc, cand prolifereaza, cauzeaza afectiuni ale pielii cum ar fi micoza piciorului sau „piciorul de atlet”, impetigo, mancarime si alte infectii cu ciuperci.

Nu sunt periculoase neaparat, dar sunt extrem de enervante din cauza disconfortului si oamenii se pot simti jenati din cauza lor. O cauza principala a acestor infectii cu fungii este reprezentata de obiceiul oamenilor de a-si imprumuta obiecte si lucruri de igiena personala.

Intrucat fungiile sunt aproape peste tot, cei mai predispusi la infectiile cu ciuperci sunt persoanele – si mai ales copiii – care nu au control asupra vezicii urinare, oamenii cu un sistem imunitar slabit, cei care transpira mult si des, cei care lucreaza aproape de oameni cum ar fi studentii, asistentii si asistentele medicale, doctorii, precum si cei care iau medicamente calmante sau antibiotice pentru o perioada lunga de timp.

Citeste mai departe

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top