Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa te imbraci de Revelion ca sa ai noroc tot anul, in functie de zodie

Astro-FUN

Cum sa te imbraci de Revelion ca sa ai noroc tot anul, in functie de zodie

Tinuta de Revelion pune intotdeauna o noua problema, deoarece este greu sa te decizi cum te imbraci intr-o seara atat de speciala. Pe langa faptul ca vrei sa arati bine, ar trebui sa tii cont si de norocul pe care il atragi la miezul noptii, cand intri in Noul An. Cum sa te imbraci de Revelion ca sa ai noroc tot anul, in functie de zodie.

Cum sa te imbraci de Revelion ca sa ai noroc tot anul

BERBEC
Acestor nativi li se potriveste culoarea rosu aprins, mai ales daca se regaseste intr-o tinuta avangardista. Intampina Noul An intr-o maniera indrazneata si provocatoare, iar asa vei atrage norocul de partea ta!

TAUR
Accesoriile din lemn vor asigura norocul Taurilor. Fie ca este vorba de cercei, coliere, inele sau bratari, poarta-le in seara dintre ani! In plus, o tinuta lejerea, potrivita pentru acest tip de accesorii, iti va permite libertate de miscare, asa ca opteaza pentru o rochie lunga, vaporoasa sau o camasa in acelasi stil.

Cum sa te imbraci de Revelion ca sa ai noroc tot anul

CITESTE SI: Singura de Revelion? Uite cum sa te simti bine chiar daca nu ai partener!

CITESTE SI: Idei inedite pentru un Revelion in doi de NEUITAT

GEMENI
Trebuie sa iasa din tipare in acest an! De obicei retinuti cand vine vorba de haine provocatoare pentru sexul opus, Gemenii trebuie sa se abata de la regula daca vor sa aiba noroc in 2016. Rochii scurte, mulate pentru nativele in Gemeni, iar un nasture descheiat la camasa nativilor ar trebui sa fie suficient!

RAC
Tinutele de culoare verde, albastra sau mov sunt recomandate Racilor in noaptea dintre ani. Accesorizeaza hainele cu bratari voluminoase, iar norocul nu va lipsi din viata ta in anul 2016.

LEU
Desi nativii acestei zodii prefera printurile de leopard sau tigru, nu ar trebui sa le poarte in noaptea de Revelion. Culorile recomandate sunt auriu sau smarald, doar asa vor putea evita ghinionul in anul ce vine. Accesoriile pot fi de orice fel!

FECIOARA
Desi este rezervata din fire, Fecioara trebuie sa faca o exceptie la cumpana dintre ani. O tinuta extravaganta este recomandata, mai ales daca aceasta nativa vrea noroc in noul an. Teama de expunere se poate reflecta in accesorii: acestea pot fi cat mai finute posibil.

BALANTA
Tinutele simetrice vor pune in evidenta silueta Balantelor. Sunt recomandate nuantele calde, deloc stridente, iar ca accesorii: multe bratari. Trebuie sa eviti pietrele pretioase in aceasta seara pentru a atrage norocul de partea ta.

SCORPION
Scorpionii sunt originali de fel, asa ca in seara dintre ani trebuie sa isi dea cu adevarat silinta daca vor sa arate bine si sa aiba noroc. Rochiile lungi sau camasile negre, accesorizate cu nuanta rosu aprins, sunt recomandate pentru acesti nativi.

SAGETATOR
Eleganta va aduce noroc. Indiferent de material sau tipul de rochie, stilul trebuie sa fie elegant. Accesorizata cu pietre sau metale pretioase, nativa in Sagetator nu va fi ocolita de noroc in noul an!

CAPRICORN
Trebuie sa iesi din zona de confort si sa porti ceva ce nu ai imbraca in mod normal. Lucrurile noi inseamna schimbare, iar 2016 este anul schimbarilor. La cumpana dintre ani, imbraca-te diferit si nu vei avea parte de ghinion!

VARSATOR
Comoditate mai presus de toate! Trebuie sa te simti bine in seara asta, asa ca opteaza pentru o tinuta lejera. Accesoriile le poti alege fara restrictii. Vei intra in noul an ferit de gihinioane si accidente.

PESTI
Culoarea portocalie va atrage energia pozitiva de partea ta, asa ca este bine sa te invalui in ea la cumpana dintre ani. Asa, iti vei asigura noroc pe tot parcursul anului.

Sursa foto: Huesrepublic.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top