Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa pari mai slaba in poze

Stil de viata

Cum sa pari mai slaba in poze

Te invatam cum sa pari mai slaba in poze, asta daca nu vrei, bineinteles, sa iti retusezi fotografiile cu programul Photoshop sau alte aplicatii care abunda pe toate smartphonurile.

Cum sa pari mai slaba in poze fara sa apelezi la tehnologie

1. Daca iti faci poza din picioare, niciodata nu tine bratele apropiate de corp. Nu doar ca nu vei parea mai slaba, ci vei pune cateva kilograme pe tine. Aceasta pozitie nu avantajeaza nicio femeie care vrea sa para fit.

2. Nu te uita foarte mult in camera de fotografiat a telefonului tau mobil inainte de a apasa butonul. Si, de asemenea, nu tine telefonul foarte aproape de fata.

3. Fa-ti selfie-ul tinand barbia sus. Aceasta pozitie te avantajeaza daca vrei sa nu se vada grasimea acumulata in zona gatului.

4. Niciodata, dar niciodata, sa nu lasi pe cineva sa iti faca poza surprinzandu-te de jos in sus. Este cea mai dezavantajoasa pozitie pentru o femeie care vrea sa mascheze formele.

5. Foloseste diferite accesorii pentru a atrage atentia. Poti pune un palton pe tine ca sa acoperi sunculitele.

6. Nu iti face niciodata poze din profil, mai ales daca stai in picioare. Orice truc ai incerca, chiar si cu lumina difuza, nu vei parea mai slaba.

7. Pune un picior inainte, in fata celuilalt, in „X”, la fel cum pozeaza vedetele de la Hollywood pe covorul rosu. Indoaie genunchiul putin si lasa-ti greutatea pe piciorul din spate.

8. Ultimul, dar nu cel din urma sfat: nu uita sa te imbraci in culori cat mai inchise la culoare. Negrul, bleumarinul sau rosul inchis te fac sa pari mai slaba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top