Connect with us

Revistateo.ro

zodie

Astro-FUN

Cum reactioneaza fiecare zodie cand raceste! Cine are cele mai tari replici?

Fiecare zodie are modul ei in care reactioneaza atunci cand raceste. Unii nativi stau in pat si isi plang de mila, altii sunt cat se poate de energici, altii refuza sa se trateze. Tu cum te comporti atunci cand esti bolnav?

BERBEC

„Nu, nu sunt racit! Ma simt bine!”

Il vezi cu nasul rosu si ca tuseste din 3 in 3 minute, dar Berbecul va continua sa spuna ca nu e bolnav. Nu prea vei vedea nativul din aceasta zodie ca ia pastile si nici nu isi va lua concediu medical. El e de parere ca raceala trece daca o ignora, asa ca isi vede de treaba lui pana cand dispar simptomele.

TAUR

„O sa imi treaca!” Desi este prapastios din fire si are toate bolile, in imaginatia lui, atunci cand se imbolnaveste cu adevarat Taurul este un erou. Nu spune ca s-a imbolnavit si refuza sa plece de la munca, desi boala nu il lasa sa lucreze ca de obicei. Este foarte sarguincios si urmeaza tratamentul, manca supa de pui si legume si bea multe ceiuri. Asa ca are dreptate, o sa ii treaca.

CITESTE SI: Spune-mi ce ZODIE esti, ca sa-ti spun cum RACESTI! Guturai, gripa sau o viroza usoara? Ce te tine in pat, in aceasta toamna?

CITESTE SI: REMEDIU DE TOAMNA: Cu ce trebuie sa combini ceapa LA PRIMA ORA A DIMINETII ca sa tii raceala departe

GEMENI

„Am racit! Nu ma aude nimeni? Sunt bolnav!!!” Cu acelasi entuziasm cu care anunta o noua idee sclipitoare Geamanul isi anunta si boala. Toti prietenii, colegii si cunoscutii spun ca energicul Geaman a fost rapus de gripa si TREBUIE sa se ofere sa il ajute. Nativul din aceasta zodie va refuza orice sprijin si va trece singur peste boala, dar ii place sa stie ca are pe cine sa se bazeze. Nu ii piere simtul umorului nici cand e bolnav, asa ca isi va face selfie-uri cu el infofolit in halate si paturi, isi va fotografia nasul rosu si ochii injectati, doar ca sa rada de raceala!

RAC

„Dar nu pot sa iau 3 pastile de-astea si 2 linguri de sirop?” Nu, nativule din Rac, nu poti sa iei un pumn de pastile ca sa te faci bine mai repede. Asta ar vrea Racul, care ia medicamenta fara nicio problema (ce-i drept, ia cateodata si fara sa ii fie cu adevarat rau). Este foarte sensibil si simte ca lumea s-a sfarsit la primul semn de boala, asa ca vrea cu orice pret sa o alunge. Probabil, daca verifici cozile de la medicii de familie, cei mai multi pacienti sunt Raci.

LEU

„Cum sa ies asa din casa? Sa ma vada toata lumea cu nasul rosu?” Vanitosul Leu va incerca sa ascunda cu toate mijloacele boala, asa ca va prefera sa stea sub patura cat e racit. Nici sa se trateze nu ii place, dar va lua cateva pastile, doar doar sa scape de aspectul neplacut pe care i-l da boala.

FECIOARA

„Am totul in lista asta: sirop, pastile, iar maine ma opresc la farmacie sa mai cumpar vitamina C.”
Te si miri cum a reusit Fecioara sa se imbolnaveasca, caci este atat de perfectionista incat si tratamentul pentru imunitate il face cu seriozitate maxima! Insa, daca se intampla sa o atinga boala, va fi stricta si va urma toti pasii recomandati de medic. Ca sa nu mai spunem ca Fecioara e putin ipohondra, asa ca o banala raceala poate fi semn de boala fatala.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top