Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

TEHNICI SIMPLE. Cum poti afla ce culoare are aura ta si a persoanelor din jurul tau

Ce este aura, veti intreba cu totii. Conform credintelor marilor lideri spirituali si a celor care practica spiritualitatea, aura este un camp energetic pe care il are toata lumea. Acest camp energetic inconjoara corpul si ne conecteaza la energiile Universului.

Aura face adesea legatura dintre chakrele noastre (puncte energetice), starile sufletesti si energiile cosmice. Aura se poate imbolnavi, spun adeptii ezoterismului.

Se spune ca oamenii din trecut isi vedeau aura mai usor decat o pot face in ziua de azi si asta pentru ca nu a existat o mostenire a pacatelor atat de mari precum exista azi. Oamenii trebuie sa faca niste eforturi pentru a vedea ce culoare are aura lor.

Totusi, exista persoane harazite cu dar divin care pot vedea aura fara niciun efort. Acestia au parte de o conexiune spirituala la cel mai profund nivel. Pentru a afla ce culoare are aura ta sau a unui apropiat, este bine sa faci experimentele de mai jos cu o persoana foarte draga, o persoana in care ai incredere totala.

TEHNICI SIMPLE PENTRU A AFLA CULOAREA AUREI:

1. Culoarea aurei se poate observa cel mai bine la rasarit de Soare. Lumina rasaritului nu este agresiva, iar asta face ca nuanta aurei sa nu fie schimbata in mod substantial asa cum se intampla pe parcursul zilei. Priveste corpul unei persoane dragi atunci cand sta la geam la rasaritul soarelui si observa catre ce culoare inclina nuanta aurei sale.

CITESTE SI: Ce culoare are aura ta, în funcţie de zodie

CITESTE SI: Ochii, OGLINDA SUFLETULUI. Ce fire ai în funcție de culoarea lor!

2. Trebuie sa fii foarte relaxat atunci cand vrei sa descoperi culoarea aurei tale. Stresul emotional distorsioneaza toate energiile cosmice, care, atunci cand ai ganduri negative, se imprastie haotic. Cel mai probabil vei observa ca ai o aura multicolora, lucru imposibil, dar care se produce din cauza starii tale de neliniste.

3. Respira adanc si imagineaza-ti cum iti patrunde aerul in plaman si cum ajunge oxigenul in corp. Inchide ochii si inchipuie-ti ca organismul tau este o retea pe care o urmaresti cu gandul, reusins sa stabilesti fluxul oxigenului.

4. Se spune ca anumite alimente si plante ne ajuta sa ne vedem aura in oglinda. Da-ti cu putina faina si tamaie pe corp si uita-te la tine ca si cum ai privi in tine. Fii atent la ochii tai si vei vedea ca, dupa numai cateva zeci de secunde, vei percepe culoarea aurei tale. Fa asta cand rasare soarele.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top