Connect with us

Revistateo.ro

Este o problema cu care se confrunta toti soferii in sezonul rece. Cum cureti gheata de pe parbriz este o adevarata provocare pentru fiecare sofer, mai ales daca se grabeste.

Stil de viata

Cum cureti gheata de pe parbriz, in numai 60 de secunde

Este o problema cu care se confrunta toti soferii in sezonul rece. Cum cureti gheata de pe parbriz este o adevarata provocare pentru fiecare sofer, mai ales daca se grabeste.

Daca te gandeai sa folosesti apa inghetata, ar fi bine sa renunti la idee. In primul rans poti sparge geamul, iar vopseaa poate sari,

Viscolul si frigul de afara nu sunt deloc mediile ideale ca sa stai si sa incerci sa cureti parbrizul.

Pune 2/3 parte spirt, 1/3 parte apa si o lingura de detergent de vase lichid intr-o sticla de cca 500ml, care sa aiba un capat cu dispozitiv de tip spray. Poti folosi o asemenea sticla de la detergentii lichizi de baie sau de bucatarie.

Cum cureti gheata de pe parbriz, in numai 60 de secunde

Amesteca cele trei ingrediente si pune-le in sticla. Apoi, pur si simplu trebuie sa aplici lichidul pe parbrizul inghetat. Se lasa sa actioneze cateva secunde. Vei observa cum incepe gheata incepe sa se dezghete.

Cum cureti gheata de pe parbriz. Ai nevoie de trei ingrediente

Foloseste o racleta pentru a o indeparta usor, apoi poti sterge parbrizul cu o carpa din microfibra, moale.

Nu utiliza racleta si pentru caroserie, caci se poate zgaria vopseaua. Ca sa nu mai inghete parbrizul, poti folosi o folie speciala. O gasesti in magazinele de specialitate, iar gheaţa se va forma deasupra ei. In acest fel, parbrizul va ramane curat.

Este cel mai simplu mod care te invata cum sa cureti gheata de pe parbriz fara efort.

BONUS: Cele mai interesante trucuri pentru soferi

Exista o serie de trucuri pentru soferi menite sa le faca drumul mai confortabil. Trucurile prezentate mai jos au rolul de a-i ajuta pe conducatorii auto cand isi incarca masina cu bagaje sau vor sa se aseze mai bine pe scaun.

Cele mai tari trucuri pentru soferi

1. Capsulele de hartie puse langa schimbatorul de viteza mentine masina curata. Pe aceste materiale din hartie pot fi puse obiecte mici, produse alimentare care pot fi consumate la volan sau alte lucruri ce murdaresc, in general, masina.

2. Sticlele de plastic puse pe scaun, una peste alta, sunt bune ca suport pentru cutiile de pizza. Aceasta idee este excelenta pentru persoanele care trec pe langa o pizzerie si nu stiu unde sa puna cutia in masina ori nu mai au loc in portbagaj.

3. Un alt truc stiut de soferii experimentati este acoperirea mochetei din portbagaj cu o folie de plastic pentru ca produsele depozitate sa nu fie pline de praf.

4. Multi soferi se accidenteaza cand ajung in garaj din cauza luminii slabe. Niste benzi reflectorizante puse pe obiectele care pot provoca accidentari sunt binevenite!

In videoclipul de mai jos poti vedea alte trucuri interesante:

Un ultim truc: Soferii care sunt blocati in trafic mai mult de doua minute ar trebui sa opreasca masina. Masinile moderne nu folosesc nicio cantitate suplimentara de combustibil daca sunt repornite fara a se apasa acceleratia.

 

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. piciu petrica

    2016-12-08T18:46:19+02:00 at 2016-12-08T18:46:19+02:00

    mai bine cumpara Jetxpert degivrant -35 la sticle de 0.75 L, si.i facut special ptr asa ceva!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top