Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Copatibilitate Fecioară-Vărsător

În primul rând, Vărsătorul este zăpăcit şi uită de la mână până la gură. Dacă se duce până la bucătărie să facă nişte floricele pentru filmul care tocmai a inceput la TV, mai vine spre final cu o friptură, uitând motivul iniţial pentru care s-a ridicat de pe canapea. Apoi mai este şi idealist, cu capul în nori şi visează verzi şi uscate, nu tocmai pe gustul unei Fecioare realiste, cu picioarele pe pământ.

Copatibilitate Fecioară-Vărsător. Aşadar, multe diferenţe, dar şi câteva puncte în comun. Problema se pune în felul următor : sunt suficiente puncte comune încât să faceţi această relaţie să dureze?

Cel mai probabil la începuturile voastre v-a atras faptul că sunteţi amândoi raţionali şi intelectuali, cerebrali şi obiectivi. Cu toate astea, pentru ideile trăznite ale Vărsătorului, Fecioara are mai mereu o întrebare-două-trei, prin care reuşeşte aproape involuntar să-i taie aripile. Chiar dacă sunt chestii exacte, de bun-simţ, pe Vărsător prea multe chichiţe îl plictisesc.

Copatibilitate Fecioară-Vărsător. Ambiţiile tale, Fecioară dragă, sunt de ordin personal, iar Vărsătorul nu se va arăta prea interesat să asculte chestiile astea la nesfârşit. Drept urmare, cu greu aţi putea fi chiar şi prieteni, atât de diferiţi sunteţi!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top