Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Construieste relatii eficiente – de la toxic la eco

Deseori ne confruntam cu probleme grave acasa sau la serviciu si multi incercam sa gasim o solutie, dar parca suntem legati si nu putem face nimic. Specialistii in psihologie militeaza tot mai des asupra dezvoltarii personale si sunt de parere ca trebuie sa invatam sa ne descoperim atuurile si sa profitam de ele.

Dezvoltarea personala include activitati si expereinte care au scopul final de a imbunatati starea de constientizare, dezoltare a talenetlor si abilitatilor personale, imbunatatirea calitatii vietii si contribuirea la realizarea aspiratiilor si viselor personale.

Cunoscut si sub denumirea de „self help” sau „evoluție personală”, conceptul de dezvoltare personals include și acitivitati formale sau informale pentru a dezvolta in altii roluri precum cel de profesor, ghid, consilier, manager, coach sau mentor.

Si tu poti sa iti descoperi calitatile!

Exista la aceasta ora o serie de workshopuri sustinute de traineri care promit sa va ajute sa imbunatati comunicarea cu voi sau cei din jur. Insa cel mai interesant ni s-a parut workshop-ul „Construieste relatii eficiente – de la toxic la eco” sustinut de Andra Dica, care va avea loc pe data de 22 februarie, in Bucuresti, la adresa Splaiul Independentei, nr. 2J, et. 1, ap. 6, interfon 06.

Detalii despre acest workshop puteti gasi si pe pagina oficial de Facebook a proiectului De la Viata Toxica la Viata Eco sau pe blogul oficial.

Ne-am dorit sa aflam de unde a pornit ideea acestui proiect si am luat legatura cu Andra Dica pentru a ne da mai multe detalii:
„Proiectul “De la Viata Toxica la Viata Eco” vizeaza pe scurt toate elementele pe care alegem sa le pastram in viata noastra, constient sau nu, si care ne afecteaza emotiile, gandirea, stima de sine, relatiile cu ceilalti si nu numai.

Pentru ca exista o tendinta generala de a ne varsa nervii pe partenerul de viata, copii, de a intra in jocurile de putere de la locul de munca, de a ne lasa acaparati de orgolii, pentru ca suntem obisnuiti sa ne santajam si amenintam in feluri nu neaparat directe, ajungem sa ramanem singuri, sa ne indepartam de prieteni si familie sau sa fim exclusi ori evitati la serviciu. Reprosuri de genul “nu sti sa te comporti”, “nu inteleg cum imi poti vorbi astfel” si atitudinea din spatele acestora ne conduc in a strica relatii construite cu greu, in timp.

Workshop-ul “Construieste relatii eficiente – de la toxic la eco”, care va avea loc in Bucuresti, pe 22 februarie, vine in intampinarea acestor probleme si va ajuta sa identificati tipologiile de oameni cu care interactionati si in functie de caracteristicile acestora sa va adaptati mesajele pe care le transmiteti.

In plus, ofera posibilitatea sa te auto-observi si sa reperezi pozitionarea pe care o folosesti cel mai des cu cei din jurul tau si sa o imbunatatesti. Iar pentru momentele de tensiune in care vorbim fara sa ne mai gandim si apoi regretam ce tocmai am spus, v-am pregatit tehnici specifice de gestionare a emotiilor. Astept sa ne intalnim si sa imi permiteti sa deschid “usa” dezvoltarii personale!” spune Andra Dica, trainer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top