Connect with us

Revistateo.ro

Concert Gheorghe Zamfir de Martisor la Sala Palatului

Stil de viata

Concert Gheorghe Zamfir de Martisor la Sala Palatului

Concert Gheorghe Zamfir de Martisor. In zi de Martisor, maestrul Gheorghe Zamfir plus alti 100 de muzicieni, îsi dau întalnire cu publicul pe scena Salii Mari a Palatului din Capitala, de la ora 19:30!

Zamfir +100, este un spectacol care se înscrie în seria de evenimente concertistice ale Asociatiei Culturale Spectaculis, în cadrul proiectului DESTINNAtIE ROMaNIA, dedicat promovarii imaginii Romaniei si a culturii romanesti prin muzica si interpretare, la cel mai înalt nivel.

Concertul este adresat publicului larg, cu participarea unor mari artisti romani a caror valoare depaseste, în notorietate, granitele Romaniei si care, de foarte multi ani, sunt atat în atentia specialistilor din domeniu cat si a publicului international.

Sunetul unic, fermecat, al naiului maestrului Gheorghe Zamfir, alaturi de interpretarea de exceptie a Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apararii Nationale, condusa sub bagheta domnului Colonel Aurel Gheorghita, Inspector pentru arma Muzicii Militare, vor purta publicul într-o dimensiune artistica a elitelor muzicale internationale.

Alaturi de cele doua renumite branduri romanesti cu traditie si palmares impresionant, oferind culoare momentelor muzicale din program, vor participa: corul Cantoris, condus de Maestru de cor, Daniel Jinga, renumitul organist de origine romana Christian Micsunescu si Maria Jinga, mezzosoprana a Operei Nationale Bucuresti.

O viata dedicata muzicii universale

Personalitatea artistica a maestrului Gheorghe Zamfir nu mai are nevoie de nici o prezentare. O viata de om daruita muzicii universale, naiului, folclorului romanesc, naturii si multor altor pasiuni ca scrisul si pictura, fac din maestrul Gheorghe Zamfir unul dintre cei mai remarcabili artisti ai planetei.

Este autor a peste 300 de lucrari în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental si simfonic; a vandut peste 120 de milioane de discuri în toata lumea, are peste 160 de albume înregistrate, si peste 100 de discuri de aur si de platina, alaturi de nenumarate distinctii si onoruri la nivel mondial.

Programul concertului ”Zamfir +100” va cuprinde lucrari romanesti si internationale, reorchestrate pentru orchestra de suflatori, melodii celebre si arii de opera, predominand creatiile maestrului Gheorghe Zamfir.

Prezenta dumneavoastra la acest eveniment grandios va fi extrem de apreciata de marii artisti romani si va reprezenta un exemplu de sustinere si promovare a valorilor romanesti, a autencitatii nationale si implicit a Romaniei, ca izvor de talent si ca destinatie culturala.

Cat costa biletele

Biletele pentru concertul programat pe 1 martie 2017, la Sala Palatului, au preturi variabile în functie de categoria de loc, astfel: Meet and Greet – 500 lei, Golden VIP – 220 lei, VIP – 180 lei, Cat.I – 140 lei, Cat.II – 95 lei si Cat.III – 65 lei.

Acestea pot fi achizitionate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele DIVERTA, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top