Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Vărsător-Vărsător

Amândoi visează să schimbe omenirea și pare că se înțeleg unul pe celălalt. Pare doar, pentru că amândoi știu să câștige timp, să inventeze, să inoveze, să se revolte, să se adune, să se implice în proiecte.

Aceasta este o relație dinamică, extraordinară, greu de înțeles pentru cei din jur. De multe ori, stimularea intelectuală va fi mai presus celei sexuale, iar telepatia va funcționa perfect. Trecerea anilor nu face decât să cimenteze relația și să-i ajute pe cei doi să se sincronizeze afectiv.

Compatibilitate Vărsător-Vărsător. Împreună, Vărsătorii înving plictiseala, monotonia și relația lor nu se va plafona nicicând. Se aventurează în tot ce pare la prima vedere irealizabil și de cele mai multe ori reușesc să surpindă pe toată lumea cu rezultatele muncii lor.

Între cei doi există o legătură înexplicabilă, care deseori îi uimește chiar și pe ei înșiși. Se vor găsi gândind aceleași lucruri, având aceleași idei sau făcând aceleași planuri, fapt care îi va entuziasma și le va oferi și mai multă energie pentru a duce totul la capăt și a atinge țelul suprem.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top