Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Vărsător-Taur

Este o combinație aproape imposibilă dacă ne gândim că Taurul este prea cuminte și comod, interesat de lumea materială, dornic de liniștea unui cămin îmbelșugat, iar Vărsătorul este prea aventurier, preocupat de lumea lui astrală. Și totuși, se pot întâlni pentru că ambele zodii sunt semne fixe, creatori prin definiție, originali.

Vărsătorul este un creator în lumea ideilor avangardiste, iar Taurul în lumea ideilor afective. Tocmai de aceea, senzualitatea și căldura Taurului va atrage un Vărsător dornic, din când în când, de căldura unei familii iubitoare și calme.

De cele mai multe ori Vărsătorul va fi indignat de dorința Taurului de a acumula bunuri materiale și de a avea succes pe plan financiar, iar acest lucru poate conduce la o despărțire prematură, pentru că Taurul nu este dispus să renunțe la visele sale atât de ușor.

Rebelul Văsător va fi greu de controlat de către Taur și vor exista multe probleme de comunicare la acest cuplu. Le va fi foarte greu să se înțeleagă și să rezoneze unul cu celălalt, așa că vor descoperi mai devreme sau mai târziu că cea mai bună cale este să se separe. Rareori se pot forma relații de lungă durată, iar acest lucru presupune numeroase compromisuri și eforturi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top