Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Vărsător- Scorpion

Compatibilitati

Compatibilitate Vărsător- Scorpion

Este o diferență de la Cer la Pământ între aceste zodii. Sunt două semne care comunică pe frecvețe diametral opuse, o combinație aproape imposibilă sau extrem de dificilă. Și cum să nu fie, când Vărsătorul nu are răbdare cu natura emoțională, dramatică și geloasă a Scorpionului, care nu prea tolerează independența nepăsătoare a Vărsătorului.

Dacă Vărsătorul este un pic curajos, iar Scorpionul, răbdător, cei doi pot atinge o fericire aparte, în care Vărsătorul aduce dragostea la un alt nivel, mult mai pur și mai sincer, iar Scorpionul forța de refacere și stabilizare. Va fi o relație cu schimb permanent de idei și stimulare reciprocă, însă nu va fi ușor de atins această stare.

Pe plan sexual cele două zodii se înțeleg la început de minune. Vărsătorul va rămâne impresionat de pasiunea și senzualitate Scorpionului, însă pot să apară dezamăgiri de-a lungul timpului și dezechilibre grave. Este important să vorbiți despre lucrurile care vă nemulțumesc, chiar dacă nu pare a fi ușor.

De cele mai multe ori Scorpionul își va ataca partenerul și îl va lua prin surprindere. Din nefericire, Vărsătorul nu este o fire care să reziste la aceste atacuri și poate lăsa garda jos mult mai repede. De aceea, în eventualitatea unei rupturi, Vărsătorul va fi cel care va avea de suferi mult mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top