Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Vărsător-Fecioară

Compatibilitati

Compatibilitate Vărsător-Fecioară

Vorbim despre dăruirea necondiționată a Fecioarei și entuziasmul Vărsătorului, care puse laolaltă, îi proiectează pe cei doi pe dimensiuni diferite ale vieții: pe Vărsător către lumi subtile, pe Fecioară către aspecte imediate, materiale.

Vărsătorul sacrifică iubirea în favoarea cunoșterii absolute, în timp ce Fecioara se sacrifică pentru alții. Atenție, însă, dacă uită unul de altul sau chiar de propria persoană, atunci relația se duce pe apa sâmbetei. Este important ca cei doi să mențină un echilibru între ei și să nu se lase purtați de val.

Compatibilitate Vărsător-Fecioară. Puțin realism nu ar strica acestei perechi. Sacrificiile pe care Fecioara este obișnuită să le facă pot fi greu de digerat pentru Vărsător, care nu este atât de preocupat de binele omenirii. Acesta este punctul de la care pleacă cele mai mari probleme ale cuplului.

Pe de altă parte, trăirile celor doi sunt foarte intense, iar pasiunea cu care petrec fiecare moment îi unește. Există riscul să apară probleme pe plan sexual, însă totul poate fi rezolvat cu ajutorul comunicării și mai ales a încrederii. Încearcă să îi arăți celuilalt ce te deranjează și dă-i dreptul la replică. Cu pași mărunți puteți ajunge la un consens.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top