Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Vărsător-Capricorn

Compatibilitati

Compatibilitate Vărsător-Capricorn

O relație nu prea des întâlnită, pentru că sunt rare cazurile când unul are nevoie de celălalt. Dacă totuși se întâmplă, iar cei doi au aceleași valori, pot forma unul dintre cele mai spectaculoase cupluri întâlnite vreodată.

Capricornul știe să tempereze lipsa de măsură a Vărsătorului, în timp ce acesta îi propune mereu noi orizonturi. În plus, ambele semne sunt aici pentru alții. Vărsătorul iubește spațiul, in timp ce Capricornul adoră timpul. Tocmai de aceea o astfel de relație va fi, ori spontană și de scurtă durată, fie elaborată și eternă.

Compatibilitate Vărsător-Capricorn. De cele mai multe ori Capricornul este mult prea responsabil, realist și practic pentru firea rebelă a Vărsătorului. Acesta din urmă este mai aerian, mereu orientat spre aventură și cunoașterea unor noi orizonturi. De ceea este greu ca cei doi să găsească punct comune, însă atunci când se compromit din dragoste, poate rezulta o legătură frumoasă.

Cheia acestui cuplu este acceptarea. Atât timp cât cei doi se acceptă, se înțeleg și se tolerează, vor face o echipă bună. Cu toate acestea, este foarte greu ca un Capricorn să reziste mult alături de spiritul Văsrătorului. Cel mai probabil va fi o relație de scurtă durată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top