Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Taur

Compatibilitate Taur-Taur. Relația voastră poate fi una de durată, însă trebuie să faceți unele compromisuri. Sunteți firi puternice, fidele și posesive. Cu siguranță puteți avea încredere unul în celălalt, mai ales că stă în caracterul vostru să tânjiți după această încredere. Timpul petrecut împreună va fi un timp de calitate, iar momentele romantice și tandre nu vor lipsi.

Taurilor le place frumosul, sunt persoane elegante, rafinate, atrase de lux. Împreună veți forma o pereche de vis. Relația voastră va fi una stabilă, sinceră și practică. Atenție însă, această stabilitate s-ar putea să vă țină în loc la un moment dat și să încurce lucruile. Prea multă statornicie poate duce la monotonie și plictiseală. Încercați să faceți mai multe lucruri inedite, ieșite din comun, împreună. Ar putea fi un obicei foarte sănătos pentru o relație de succes. Deși nu vă plac schimbările, de cele mai multe ori aveți nevoie de ele, chiar sunt absolut necesare.

Compatibilitate Taur-Taur. Atunci când vă regăsiți într-o ceartă, va trebui să faceți compromisuri ca să ajungeți la un consens. Sunteți foarte încăpățânați și nu vă place să cedați. De aceea certurile voastre vor fi lungi și stresante. Cel mai bine este să vă tolerați unul pe celălalt. De cele mai multe ori vă înțelegeți perfect unul pe celălalt și nu vor exista probleme, însă atunci când acestea apar, trebuie tratate cu seriozitate.

În ceea ce privește relația sexuală, aceasta va fi plină de senzualitatea care vă caracterizează. Aveți grijă să nu aduceți monotonia în relație și veniți mereu cu ceva nou, inedit, pentru a atrage atenția partenerului și a condimenta puțin atmosfera.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top