Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Scorpion

Compatibilitate Taur-Scorpion. Farmecul Scorpionului te va atrage din prima. Relația voastră poate fi una fericită, deoarece vă completați în multe privințe, iar Scorpionul posedă acel entuziasm pe care și tu îl ai. Este o zodie seducătoare și sentimentală. Aerul său misterios te va atrage din prima, însă sufletul său nu se va deschide foarte ușor în fața ta. Ei se dedică unei persoane abia după ce simt cu adevărat că se merită efortul. Deși pare a fi rezervat, în sufletul său se ascunde o cascadă de sentimente nebănuite pe care tu trebuie să le descoperi.

La persoanele născute în Scorpion nu există cale de mijloc. Ori vei fi iubit până la moarte, ori nu. Nu există jumătăți de măsură și nici compromisuri. Gelozia face parte din viața sa, însă acesta nu este un espect care să îl deranjeze pe Taur, deoarece și el este exact pe aceeași undă când vine vorba de relații și iubire și poate înțelege posesivitatea Scorpionului.  Taurul este mai realist decât Scorpionul și îl poate aduce pe acesta pe calea sa, însă cu multă răbdare. Să recunoaștem, Scorpionul are nevoie să învețe că există întotdeauna și o cale de mijloc.

Compatibilitate Taur-Scorpion. Scorpionul se bucură de o intuiție nemaipomenită, pentru care, de cele mai multe ori, nu are explicații logice sau concrete. Așa că bazează-te pe intuiția sa și nu cere explicații. Împreună veți forma un cuplu hotărât, stabil și ambițioas. Aveți grijă ca ambiția să nu vă despartă, pentru că uneori o puteți duce la extrem. Nu comunicați într-o manieră groazvă, așa că acesta este un aspect la care trebuie să lucrați din plin.

Scorpionul este la fel de pasionat de partea financiară ca și tine, așa că pe acest plan toate vă vor merge ca pe roate și nu ai de ce să îți faci griji. El este de părere că investițiile sunt mult mai bune decât cheltuielile inutile și tu ai același crez, așa că sunteți cuplu perfect pentru o afacere în familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top