Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Săgetător

Compatibilitate Taur-Săgetător. Este o relație dificlă, care cere multe sacrificii, însă poate fi frumoasă dacă știți cum să vă temperați. Va fi greu să ții un Săgetător lângă tine, însă nu este imposibil. Tu ai anumite fixații, ești inflexibil și foarte statornic, în timp ce Săgetătorul este chiar opusul tău. Lui îi place să fie într-o continuă mișcare. Este mereu în căutarea aventurii, îi plac călătoriile și nu se va da înapoi când vine vorba de a-și asuma toate riscurile.

Precauțiile pe care tu le iei de fiecare dată, s-ar putea să fie privite de partenerul tău Săgetător sub formă de pesimism, așa că fii atent și dă dovadă de optimism. Săgetătorul este foarte flexibil și nu vei reuși să îl constrângi. Oricât de mult te-ar iubi, îi va fi foarte greu să se stabilizeze. Însă odată ce i-ai câștigat dragostea cu adevărat, Săgetătorul va încerca să se compromită pe cât posibil. Din păcate nu va reuși foarte mult, pentru că aceasta este firea lui.

Compatibilitate Taur-Săgetător. Dacă pe tine te interesează relațiile serioase, de lungă durată, Săgetătorul este atașat de libertatea sa și nu va renunța ușor la ea. Tu ești o persoană posesivă, iar Săgetătorul nu apreciază deloc asta. El vrea să se simtă în largul lui și nu are timp pentru gelozii.

Nativul din Săgetător este foarte direct și spune tot ce gândește. El nu va menaja niciodat pe nimeni și prefere să supere cu adevărul, decât să mintă. Pe de cealaltă parte, tu ești mai diplomat și știi că unele lucruri rămân mai bine nespuse., așa că felul de a fi al Săgetătorului s-ar putea să te irite. De aici pot porni foarte multe certuri, pentru că el îți va spune lucruri pe care tu nu vrei să le auzi sau să le accepți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top