Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Fecioară

Compatibilitate Taur-Fecioară. Ambele sunt semne de Pământ, așa că relația dintre aceștia merge perfect. În general, cei născuți în zodia Fecioară sunt persoane foarte responsabile, însă cu foarte multe griji. Mereu vor încerca să dezamăgească cât mai puține persoane. Deși ești pe aceeași undă, nu ești la fel de temător, ci din contra, ai un dar deosebit de a-i liniști pe cei din jur. Așadar, Fecioara și-a găsit alinarea în tine.

Fecioara este un om fidel, corect și integru. Aceste calități ale sale vor fi cele care te vor atrage cel mai mult. Alături de o Fecioară vei avea parte de sinceritate și de o dragoste curată. Nu trebuie să îți faci griji că îi vor fugi ochii prin alte părți atunci când este cu tine, deoarece se numără printre cele mai fidele zodii din tot horoscopul. De asemenea, Fecioarele sunt persoane inteligente, care știu să comunice atunci când trebuie, așa cum trebuie. Te poți baza din plin pe ele.

Compatibilitate Taur-Fecioară. Tu ești o persoană schimbătoare și ai un mare noroc dacă ai lângă tine o Fecioară, deoarece aceasta este flexibilă și se va da după tine în orice circumstanță. Sunteți răbdători și cu picioarele pe Pământ, așa că nu va fi greu să conviețuiți împreună.

Atunci când vine despre sex, cu Fecioarele trebuie să ai răbdare, deoarece se deschid mai greu și uneori este foarte dificil pentru ele să se deconecteze de la grijile zilnice și de la stresul cotidian. Însă odată ce acest lucru se întâmplă, toate fanteziile tale vor fi îndeplinite. Deși începutul este mai lent și mai dificl, ceea ce urmează te va uimi total și te va satisface din plin. Nu trebuie să îți faci griji că va interveni plictiseala sau monotonia, deoarece nativul din Fecioară va ști cum să îndepărteze orice mic imprediment și te va face să te simți în al nouălea cer.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top