Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Capricorn

Compatibilitate Taur-Capricorn. Ambele sunt semne de Pământ, așa că relația aceasta nu poate fi decât una grozavă. Dacă ai lângă tine un Capricorn, ține-l aproape, pentru că s-ar putea să fie sufletul tău pereche. Gândirea voastră este similară, iar Capricornul se numără printre persoanele care se implică și se dedică cu totul persoanei alături de care își petrece viața. Totodată, ambiția lui îți va prinde bine și îți va oferi curaj.

În ceea ce privește partea financiară, sunteți pe aceeași lungime de undă, deoarece Capricornul este un bun administrator și va ști cum să se organizeze cu banii. Capricornul este mai prevăzător decât tine și se va aștepta mereu la dezamăgiri de la cei din jur, așa că atunci când acestea vor veni, îi va fi mult mai ușor să treacă peste ele. Viața voastră va decurge în armonie și zilele voastre vor fi pline de umor, datorită Capricornului. Chiar dacă pune răul înainte, nu își pierde simțul umorului niciodată. Nu uita că în acest caz este bine să îi arăți dragostea ta prin fapte și să îi dovedești că îi ești alături trup și suflet. Ești o persoană fidelă, așa că acest pas nu este dificil.

Compatibilitate Taur-Capricorn. Capricornul se numără printre persoanele care se deschid mai greu și nu își pun sufletul pe tavă din prima. De aceea este important să îi cucerești cu răbdare și perseverență. Odată ce este al tău, nu va mai trebuie să îți faci griji. Nu te sfii să îi arăți că ești gelos uneori, pentru că acest lucru nu face decât să îi întărească sentimentele față de tine. Astfel îi vei demonstra că ai intenții serioase și că îți pasă de el.

Viața voastră sexuală va fi plină de senzualiatate și pasiune. În pat sunteți amandoi pe aceeași undă și vă completați absolut perfect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top