Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Berbec

Compatibilitate Taur-Berbec. Sunteți foarte diferiți, așa că relația voastră nu va fi una ușoară. Sunteți la fel de încăpățânați, dar Berbecul este mai nerăbdător, plin de idei, dornic de aventură și andrenalină. Clamul și inflexibilitata ta l-ar putea îndepărta foarte rapid. Berbecul se numără printre acele zodii care te epuizează pur și simplu dacă nu ești pe aceeași undă cu el. El e mereu dornic de nou și își asumă riscuri, ție iți este greu să ieși din zona de confort și vrei stabilitate. Pentru un Berbec stabilitatea e groaznică, el vrea să trăiască viața la maxim și nu îl poți ține în loc.

Berbecul nu se numără printre cele mai fidele zodii, așa că va fi greu să construiești o relație serioasă cu el. Intensitatea cu care își trăiește viața va fi greu de înțeles pentru un Taur, însă, cu multă perseverență, ai putea fi stabilitatea de care Berbecul fuge, dar are atât de multă nevoie în viața sa. Raționalismul tău îl poate aduce cu picioarele pe Pământ, însă nu va fi ușor.

Compatibilitate Taur-Berbec. Trebuie să ai grijă în această relație. Dacă nu vei face și tu eforturi să fii pe placul Berbecului, acesta va pleca cu ușurință. Arată-i că ești gata să riști, să pornești într-o aventură cu el sau să faci ceva ce nu ai mai făcut niciodată. Aceste lucruri în vor încânta și îi vor stimula dragostea pe care o are pentru tine. Nu uita că este mult mai încăpățânat decât tine și deseori vei tu cel care cedează.

Pe plan sexual Berbecul este rapid și energic, total opus Taurului, căruia îi place să ia lucrurile încet. Senzualitatea Taurului îl va atrage la încpeut pe Berbec, însă mai apoi s-ar putea să îl plictisească mângâierile îndelungate și preludiul care nu se mai termină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top