Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Vărsător

Compatibilitate Scorpion-Vărsător. Sunteţi două persoane atât de diferite încât, în cazul vostru, sintagma “contrastele se atrag” s-ar putea să nu funcţioneze.

Tu Apă, el Aer, aşa că indiferent cât de înţelegător poate părea Vărsătorul, acesta nu s-ar ridica niciodată la înălţimea aşteptărilo tale în ceea ce priveşte această relaţie. Pentru el, legătura dintre voi doi este mai degrabă o formă de a-şi mări bagajul de cunoştinţe, asta pentru că este foarte cerebral şi detaşat în acelaşi timp. Pe un Scorpion această detaşare îl va nemulţumi şi de multe ori te vei trezi că tu stai singur acasă, în timp ce Vărsătorul tău este plecat prin oraş, la prieteni, iar când se va întoarce nici măcar nu va realiza că tu te-ai supărat din cauza asta.

Compatibilitate Scorpion-Vărsător. În plus, Vărsătorul are nevoie de intependenţă, iar asta nu prea se potriveşte cu posesivitatea ta, cu atât mai puţin să accepte lucrul acesta. Îi place să iasă, să descopere, căci asta îl interesează pe Vărsător, nu să stea cu tine în casă. Pentru el ăsta e timp pierdut… Să nu care cumva să-i spui că te deranjează asta, căci oricum nu va înţelege şi în plus se va şi încrunta.

Dacă tu te simţi minunat în propriul cămin, Vărsătorului îi place schimbarea şi nu va sta prea mult într-un singur loc. Are nevoie să descopere lumea, să afle noutăţile şi să stea în mulţime. Şi pentru că sunteţi amândoi semne fixe, nu prea sunt şase să vă schimbaţi sau să lăsaţi de la voi de dragul acestei relaţii.

Compatibilitate Scorpion-Vărsător. Pentru că de fel Vărsătorul este semn dominator, acesta va dori să aibă control şi asupra relaţiei voastre. Ghici ce? Tu nu vei fi de acord cu asta, ceea ce va duce la numeroase discuţii în contradictoriu, în care fiecare va încerca să-şi impună modul de gândire, fără vreun rezultat concret.

Drept urmare, această relaţie va fi bazată mai mult pe o pasiune fizică, aşa că legătura voastră va dura până în momentul în care această atracţie se va epuiza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top