Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Taur

Compatibilitate Scorpion-Taur. Apă şi Pământ, o relaţie care poate dura o veşnicie, dacă cele două elemente sunt amestecate bine.

Poţi spune că eşti un Scorpion norocos, căci Taurul îţi poate oferi acea stabilitate pe care o cauţi. Devotat şi loial din fire, acest nativ nu-ţi va da motive de gelozie şi vei putea astfel să crezi în el şi în relaţia voastră. De altfel, nici tu nu eşti genul care să umble din floare în floare, ceea ce înseamnă că vă veţi simţi excelent în intimitatea vostră, fără a fi nevoie să ieşiţi în lume pentru a cauta alte metode de a vă distra.

Compatibilitate Scorpion-Taur. Taurul va fi chibzuitul relaţiei şi te va face să vezi lucurile dintr-o altă perspectivă. Te va lăsa să te desfăşori în voie, mai ales când eşti nervos, iar apoi îţi va spune unde ai greşit sau ce este de făcut, lucru care te va face să-l iubeşti şi mai mult.

În principiu, nici unul nici altul nu sunteţi prea vorbăreţi din fire, dar tu eşti mai tăcut decât Taurul. Nu uita că el este acolo pentru a te înţelege şi ajuta, dar câteodată trebuie să-i dai tu de înţeles că ai nevoie de el, chiar dacă în majoritatea cazurilor te citeşte ca pe o carte deschisă.
Compatibilitate Scorpion-Taur. Şi la capitolul finanţe vă descurcaţi bine, asta pentru că Taurul ştie să facă economii, iar Scorpionul ştie cum să facă bani. Pentru că amândoi iubiţi confortul, multe dintre aceste resurse financiare se vor îndrepta către căminul vostru.

Nici nu mai e cazul să-ţi spunem despre cum este un Taur în pat. Sigur ai văzut că este un adevărat expert şi cel care îţi pune în practică toate fanteziile pe care le-ai avut până acum.

Compatibilitate Scorpion-Taur. Singurele momente tensionante din relaţia vostră ar putea apărea în momentul în care vă certaţi, mai ales că amândoi sunteţi foarte încăpăţânaţi. Tu cu voinţă de fier, el căpos, nu sunt şanse să cedaţi prea repede. Drept urmare, dacă fiecare lasă câte puţin de la el, relaţia voastră va avea şanse mari de reuşită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top