Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Leu

Compatibilitate Scorpion-Leu. Relaţia dintre un Scorpion şi un Leu poate fi uşor comparată cu o telenovelă. Dramă, intensitate, relaţie la extreme, care poate dura o veşnicie sau se poate termina oricând.

Până la urmă, problema cea mai mare dintre voi doi este lupta pentru supremaţie. Amândoi aveţi tendinţa de face pe şeful, iar asta nu este tocmai în avantajul tău, căci Leul se pricepe mai bine ca tine la asta. Egoul Leului nu prea re rival, iar asta se va vedea din ieşirile sale (uşi trântite, certuri, scandaluri).

Compatibilitate Scorpion-Leu. În mod paradoxal, ţie îţi place genul asta de viaţă ca din filme, înă asta nu înseamnă că nu veţi avea probleme în relaţie din cauza asta. Să nu mai spunem de dorinţa veşnică a Leului de a se simţi adorat şi venerat, lucru pe care orgoliul tău nu te va lăsa să-l faci. Nu de alta, dar în concepţia ta, Leul este cel care trebuie să laude Scorpionul şi nu invers.

Cu greu vei reuşi să-i arăţi unui Leu cât de mult îl iubeşti. Chiar dacă îi plac lui complimentele, se va prinde imediat de linguşelile false, aşa că spune-i cît de bine-i stă cu haina aia, ori cât de deştep este că s-a gândit la asta…ai prins ideea. Şi încă ceva: dacă vrei să-l ai lângă tine cît mai mult timp, dă-i impresia că el este regele în casă, liderul suprem şi mulţumeşte-te cu rolul de conducător din umbră.

Compatibilitate Scorpion-Leu. În ceea ce priveşte sexul, lucrurile stau cel mai bine. Specialist în cuceriri, Leul te va iubi cu toată intensitatea şi pasiunea zodiei, cerând un singur lucru la schimb: adoraţia despre care vorbeam mai devreme.

Cu siguranţă nu te vei plictisi în pat alături de el, iar cu timpul va avea răbdarea să-ţi ofere şi ţie tot ceea ce-ţi place.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top