Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Scorpion-Fecioară

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Fecioară

Compatibilitate Scorpion-Fecioară. Legătura dintre Pământ şi Apă este una puternică, aşa că relaţia voastră are mari şanse de reuşită.

Scorpionul incită Fecioara la maximum, iar aceasta, la rândul ei, îl va face pe Scorpion să se descopere mai bine şi-l va face să exploreze teritorii care până acum i-au fost necunoscute.

Compatibilitate Scorpion-Fecioară. Astfel, o relaţie cu o Fecioară va fi una plină de surprize plăcute, petru că în ea vei găsi înţelegerea pe care nu ai gasit-o la alţi parteneri şi va fi în stare să-ţi ofere stabilitatea pe care o căutai de atâta timp. Totodată, trebuie să aveţi grijă la excesele de gelozie, mai ales dacă vă aflaţi la început de drum.

Ce te-a atras de la bun început la Fecioară a fost felul ei ciudat de a fi, iar ceastă unicitate a fost cea care v-a adus împreună. Cu toate astea, dincolo de firea veselă a ei s-ar putea sa găsesşti o persoană destul de timidă, căreia îi va fi greu să ţină pasul cu tine. Aşa că mergi şi tu mai încet şi îndrum-o, căci nu vei regreta. Sunteţi amândoi dedicaţi familiei şi vă simţiţi bine în aceleaşi cercuri, deci nu trebuie să-ţi faci griji atunci când ieşiţi în oraş ori mergeţi în vizită la rude ori prieteni. Vă înţelegeţi de minune şi la capitolul finanţe, aşa că n-ar trebui să aveţi probleme de acest gen.

Compatibilitate Scorpion-Fecioară. Ţie îţi place să ai controlul în această relaţie, iar Fecioara este dispusă să te lase să faci asta. Cu timpul, vei vedea că ea va fi cea care îţi va ofei ţie stabilitatea şi siguranţa pe care voiai sa i-o oferi ei la început.

Referitor la sex? Păi am spus la început… Apă şi Pământ. Asta înseamnă că vă potriviţi de minune şi în pat, asta dacă vei avea răbdare cu Fecioara şi-i vei arăta cum trebuie să se destindă. Nu te aştepta la intensitate maximă de la început, căci la Fecioară lucrul ăsta vine pe parcurs.

În rest, toate bune şi frumoase!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top