Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Săgetător-Vărsător

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Vărsător

Nu există pereche mai potrivită decât voi doi. În timp ce Săgetătorul este într-o permanentă căutare a libertății, Vărsătorul este preocupat de libertatea ființei umane și de binele pe care îl poate face celorlalți. Astfel, alături de un nativ din zodia Vărsător nu te vei simți niciodată constrâns sau îngrădit, ci din contra, te vei bucura de tot ce îți cere inima. Acest lucru va spori dragostea pe care o simți față de partenerul tău și vă va consolida relația.

Între voi există o atracție sexuală imensă și acest plan al vieții voastre funcționează excelent. Ori de câte ori va exista dragoste între un Săgetător și un Vărsător, vor ieși scântei în pat. Relația lor este una completă, lipsită de orice inhibiție și plină de pasiune. Săgetătorul este o fire pasională și provocatoare, iar asta îl atrage din plin pe Vărsător.

Compatibilitate Săgetător-Vărsător. Veți fi un cuplu dinamic, mereu în căutarea necunoscutlui, admirațide toată lumea și mereu în centrul atenției. Vă plac ieșirile în societate și nu ezitați să vă arătați dragostea și fericirea în public. Atenție, asta poate stârni invidii.

Datorită faptului că aveți interese comune, relația voastră are toate șansele să dureze. Veți construi o legătură puternică, stabilă, care va trece peste multe obstacole.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top