Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Săgetător-Taur

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Taur

Relația dintre voi poate fi o adevărată aventură. Vă completați foarte bine unul pe celălalt, însă relația dintre voi nu poate fi de lungă durată, din cauza unor diferențe aparent minore, dar totuși esențiale. Taurului îi place să se bucure de viață, să trăiască la maxim și să aibă tot confortul pe care și-l dorește, în timp ce Săgetătorul este în permanență însetat de aventură. Așadar, Taurul se numără printre cei mai buni parteneri pentru nativi din zodia Săgetător, din acest punct de vedere.

În mod paradoxal, Taurul va reuși mereu să îl potolească pe Săgetătorul căruia îi fug ochii în stânga și în dreapta mereu. Și știm cu toții cât de greu este să ții în frâu un Săgetător, atunci când vine vorba de libertatea sa. Partea mai puțin frumoasă este că Taurul are o posesivitate pe care partenerul său nu o va înțelege și împotriva căreia se va revolta.

Compatibilitate Săgetător-Taur. Cheia acestei relații este echilibrul. Taurul trebuie să își țină în frâu geloziile și să îi ofere mai multă libertate Săgetătorului, dacă vrea ca lucrurile să funcționeze.

Ambele zodii sunt mari iubitoare de artă și au înclinații spirituale (mai ales Săgetătorul). Aceste puncte comune vă pot aduce multe avantaje, însă nu sunt șanse foarte mari ca relația să fie una de durată, pur și simplu din cauza faptului că setea de libertate a Săgetătorului nu va fi percepută corect de către Taur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top