Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Pești

Există o discrepanță majoră între aceste două semne zodiacale, însă relația dintre ele nu est eimposibilă, ci doar dificlă. Săgetătorul, știm prea bine, este urmărit în permanență de setea de libertate, setea de a cuceri noi orizonturi și de a lupta pentru idealurile sale. Nativul din zodia Pești îl va ajuta să își urmeze calea și îl va învălui cu spiritul său de sacrificiu.

De fapt, asta este visul celui născut în zodia Pești, să fie de ajutor celorlalți, să îi îndrume, să îi sprijine și să se sacrifice complet pentru fericirea lor. Gândiți-vă cât de mare este acest sacrificiu atunci când sunt implicate și sentimente puternice la mijloc. Din păcate, nu putem spune că Săgetătorul va face compromisuri prea mari pentru partenerul său, însă va fi întotdeauna gata să îl protejeze.

Compatibilitate Săgetător-Pești. Săgetătorul va fi înnebunit după Pește, pentru simplu fapt că acesta i se dăruiește în totalitate, însă există șanse reale ca acesta să se plictisească mai repede decât ai crede atunci când nu are parte de acțiune.

Dacă totuși ești un Săgetător care caută liniștea, Peștele este cea mai potrivită zodie pentru tine. Alături de el vei găsi pacea interioară, vei afla ce înseamnă echilibrul, fidelitatea și dragostea adevărată, sinceră. Ai toate șansele să te stabilizezi, cu puțin efort din partea ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top