Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Săgetător-Fecioară

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Fecioară

Relația voastră este extrem de riscată și va funcționa doar în cazuri extreme. Aveți în comun orietarea către spiritualitate, iar mințile voastre sau naștere la scântei atunci când funcționează împreună. Partea proastă este că Săgetătorul este extrem de lipsit de responsabilitate, lucru care îl va deranja enorm pe partenerul său din zodia Fecioară.

Fecioara se dăruiește total atunci când iubește și este capabilă să facă numeroase sacrificii. Nu putem spune același lucru și despre Săgetător, care este mereu orientat spre lucruri și persoane noi, oricât de mult și-ar iubi partenerul. Libertatea pe care acesta și-o dorește împidică această relație să fie una de durată.

Compatibilitate Săgetător-Fecioară. Fecioara este obișnuită să sufere pentru lucruri minore, să se consume, în timp ce Săgetătorul, deși este deseori prea dramatic, vede lucrurile de la înălțime și refuză să se atașeze prea puternic de ele. Săgetătorul se va simți mereu dator să își protejeze partenerul, iar acest lucru o va încânta pe Fecioară, care i se va dărui complet.

Există între voi o iubire profundă, însă care se va consuma rapid, pentru că Fecioara nu va rezista mult cu extravagantul Săgetător. Mai ales, că este o fire care economisește, este ordonată și organizată, exact opusul Săgetătorului. Acest lucru este posibil să o scoată din minți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top