Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Săgetător-Capricorn

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Capricorn

Sunteți doare diferiți, dar totuși vă asemănați în multe privințe. Cheia este să găsiți punctul de echilibru dintre voi și să rămâneți cât mai mult timp acolo. Capricornul va aduce optimismul și bucuria în viața ta. De multe ori, ai tendința de a fi prea dramatic și de a exagera unele trăiri. Ei bine, Capricornul va echilibra aceste mici defecte ale tale cu vitalitatea și veselia sa.

Săgetătorul este aventurier, cu capul în nori de multe ori, dornic de a cunoaște noi orizonturi. Capricornul este mai realist, responsabil, mult mai organizat și înțelept. Așadar, ai multe de învățat de la partenerul tău Capricorn. El se va îndrăgosti de tine iremediabil, ai face bine să îl ții aproape, deși va fi foarte dificil.

Compatibilitate Săgetător-Capricorn. Odată ce această pereche se încheagă, este greu de distrus. Cu toate acestea, e nevoie de multă muncă până ce un Săgetător și un Capricorn vor intra într-o relație serioasă.

Setea ta de libertate va fi înțeleasă de Capricorn mai bine decât de aștepți, însă tu nu vei percepe așa cum trebuie realismul său și deseori ți se va părea că nu sunteți pe aceeași undă.  Nu lăsați orgoliile să fie mai presus decât dragostea arzătoar epe care o simțiți amândoi, pentru că s-ar putea să regretați mai târziu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top