Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Fecioară

Compatibilitate Rac-Fecioară. Racul simbolizează pasiunea, iar Fecioara intelectul. Două semne zodiacale aparent puse pe harță, dar asta până se cunosc în profunzime. Fecioarei îi este greu să înțeleagă aerul sobru al Racului, iar Racul are o dificultate cu schimbările bruște de comportament ale Fecioarei, de altfel motivate de fiecare dată de un detonator necunoscut la prima vedere.

Unii astrologi susțin că Fecioara este plicticoasă și timidă, dar acest lucru este fals. Racul va descoperi, dacă va avea răbdare, o Fecioară pasională și dedicată trup și suflet momentului în care cei doi se simt bine, sau relației, dacă totul evoluează perfect. Fecioara are capacitatea de a face raționamente care îl aduc pe visătorul Rac cu picioarele pe pământ, arătându-i că gloria poate deveni istorie în trei secunde.

Compatibilitate Rac-Fecioară. Fecioara este foarte răbdătoare cu Racul, răbdarea fiind primită de la Dumnezeu (numele zodiei vine de la Fecioara Maria, născută pe 8 septembrie). Fecioara are însă o pasiune pentru detaliu, iar acest lucru îl poate speria de-a binelea pe Rac. Racul trebuie să se pregătească pentru tot felul de critici care pot veni din partea intelectualei zodiacului.

Racul are de învățat de la Fecioară trei lucruri esențiale: perfecționismul, optimismul și lupta pe care acest semn zodiacal îl duce în general cu viața. Racul tinde să lase garda jos imediat, căutând mereu un confort sau o persoană de sprijin de care nu se mai desprinde până nu este nevoit sau pus în fața faptului împlinit. Fecioara, în schimb, privește lucrurile rațional și analizează fiecare pas pe care trebuie să îl facă pentru ca totul să decurgă astfel încât să fie cât mai puțină suferință în viață. Asta nu înseamnă că fecioarele nu suferă, ba dimpotrivă, tocmai acesta este punctul în care Fecioara se pune în locul Racului. are o sensibilitate aparte care va face ca relația dintre cei doi sî fie mai închegată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top