Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Rac-Capricorn

Compatibilitate Rac-Capricorn. O combinație pe cât de atrăgătoare pe atât de… periculoasă. Și asta deoarece Capricornul este semnul opus Racului la 180 de grade în zodiac. Cei doi, teoretic, dacă știu să comunice și să observe diferențele pentru a le putea fructifica în aspecte pozitive, ar trebui să dureze împreună.

Capricornul are o mască în spatele căreia se ascunde, și aici nu vorbim de falsitate ci de rigiditate. Acest semn zodiacal consideră că nu poate fi înțeles de către nimeni, astfel că recurge la a proteja pe ceilalți, luându-i sub aripa protectoare, pentru a defula. Da, știm că pare ciudat dar Capricornul defulează prin fapte bune. Va spune mereu o vorbă bună unei persoane aflate în necaz, o va lua în brațe și îi va jura ajutor etern.

Compatibilitate Rac-Capricorn. Racului îi va lua ceva vreme să descopere eul interior al Capricornului, deoarece se lasă foarte greu descoperit. În acest punct cei doi par să se asemene, cu deosebirea că nativul Capricorn este nu de zece, ci de un milion de ori mai încăpățânat decât Racul. Tocmai de aceea, este recomandat ca Racul să lase mai mult de la el, având în vedere felul de a fi al Capricornului.

Ceea ce va admira Racul la Capricorn va fi capacitatea acestuia de muncă și interesul pe care și-l dă pentru protecția căminului. Capricornul se dedică trup și suflet familiei și face tot posibilul ca viața în cuplu, sau, viața în familie (dacă apar copii) să nu fie istovitoare ci frumoasă, ca în filmele acelea în care toată lumea duce o viață perfectă cu zâmbetul pe buze și singurele obstacole apar din afara familiei

Compatibilitate Rac-Capricorn. Din punct de vedere sexual, având în vedere că sunt zodii aflate în opziție, este foarte probabil ca tocmai acest lucru să îi atragă (extreme se atrag!). Oricum ar fi, Racul trebuie să aibă foarte mare răbdare cu Capricornul chiar și când vine vorba de sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top