Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Pești-Vărsător

S-ar putea să-ți pară rău dacă intri în această relație cu mari speranțe. De ce? Vărsătorul este mereu cu capul în nori,  misterios, inaccesibil. Dacă la început toate acestea atrag un Pește, pe parcurs, acesta se satură, ba chiar devine iritat de comportamentul Vărsătorului.

Vărsătorul este încăpățânat, foarte schimbător, incapabil să-și asume responsabilități, are nevoie de mult spațiu ca să se desfășoare. La polul opus, Peștele are tendința de a deveni posesiv, de a-și înconjura jumătatea cu un zid de afecțiune. Nimic mai greșit pentru că Vărsătorul detestă asta și în plus îți cere tot felul de sacrificii. Și da, ești dispus să le faci, dar până într-un punct.

Compatibilitate Pești-Văsător. Ești pregătit? Îți mai spunem: Vărsătorul este obiectiv, rațional, analitic, incapabil să înțeleagă emoțiile și  romantismul tău catacteristic, dar inventiv pe plan sexual. Peștele va ajunge să se întrebe dacă doar sexul poate întreține o relație.

Pe scurt, o relație între un Pește și un Vărsător este posibilă grație eforturilor celui dintâi. Trebuie să te gândești că, oricât ar fi de altruist un Pește, toate au o limită, iar nativul din zodia Vărsător va atinge această limită mai repede decât si fi crezut. Există puține șanse pentru voi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top