Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Pești-Taur

Aceasta este o combinație care merită încercată, între un semn de apă și unul de Pământ. Peștele este vizionar, altruist, un spirit rafinat, în timp ce Taurul este senzual, cu picioarele pe Pământ, dar un amant desăvârșit.

Taurul este materialist și îi place să acumuleze bunuri materiale și bani, adesea investindu-i pentru a obține un profit mai mare. Într-un cuvânt, este interesat să facă avere și ar face multe compromisrui în acest sens. Peștele crede că toate acestea sunt doar lucruri superficiale și nu se stresează pentru bani.

Compatibilitate Pești-Taur. Pentru un Taur, a fi îndrăgostit înseamnă a face dragoste, a avea o viață plină de senzualitate și erotism. Pentru el mângâierile și tandrețea înseamnă foarte mult. Este fidel, înțelegător, romantic incurabil, cel care va lupta ca relația cu un Pește să funcționeze.

Ambii parteneri dețin un spirit de sacrificiu care va face relația să meargă în orice circumstanță. Atunci când nativul din zodia Pești va reuși să se adapteze personalității ușor egoiste a Taurului, va avea de câștigat foarte mult, deoarece acesta din urmă va aprecia din plin sacrificiul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top