Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Pești-Săgetător

Apă și foc, este o relație aproape imposibilă. Iată de ce: Săgetătorul este direct și spune lucrurilor pe nume, în timp ce Peștele este diplomat și își măsoară cuvintele. Săgetătorul iubește educația, arta, învățătura, filosofia, discuțiile, îi place să călătorească, iar un Pește s-ar putea întreba ce caută lângă el, când tot ce își dorește este confortul căminului său și nu are nevoie de prea multe aventuri.

Plecările Săgetătorului îi vor scoate peri albi Peștelui, care își va face griji tot timpul și se va decide greu. Așa că atenție, e un motiv pentru ca relația se va încheia mai curând decât gândiți! Peștele mai poate fi iritat și de spiritul critic al Săgetătorului, care iubește sportul, în totală neconcordanță cu plăcerea Peștelui de a visa cai verzi pe pereți sau de a vedea un film.

Compatibilitate Pești-Săgetător. În ceea ce privește sexul, Săgetătorul este jucăuș, amuzant, face sex cum ar face sport, greu de înțeles pentru un Pește, care tânjește după intensitate emoțională. O relație care funcționează doar dacă Peștele este pregătit pentru lucruri spuse verde-n față, fără pic de diplomație!

DEsigur, această legătură poate fi salvată doar de spiritul de sacrificiu al Peștelui, însă va fi greu să ții un Săgetător lângă tine, pentru că nu este deloc stabil și niciodată nu va fi pregătit pentru o relație de lungă durată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top