Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Pești-Pești

Vorbim despre emoții, imaginație, creativitate, daruire completă, sensibilitate dusă la extrem, o înțelegere la un alt nivel. Și pentru că totul pare prea frumos, intervine partea lumească, cea a banilor, a economiilor, a deciziilor importante, lucruri cu care nu vă lăudați nici unul dintre voi.

Ambii aveți nevoie de un sponsor pentru că altfel nu prea vă descurcați. Nici unul prea are legătură cu realitatea și vă este greu să vă administrați și să vă organizați când vine vorba de finanțe. În schimb, amândoi aveți aceleași gusturi, așa că vă bucurați să petreceți împreună momente speciale, dar în liniște, armonie, relaxare, visare, așa cum se înțeleg soar sufletele-pereche.

Compatibilitate  Pești-Pești. Vă veți retrage deseori în liniște și vă veți ascunde de ritmul lumesc care nu este pe placul vostru. Aveți tendința de a obosi repede și vă este greu să țineți pasul cu societatea în care trăim. De aceea, regăsiți liniștea unul în celălalt.

Sexual, ambii trăiți la intensitate maximă și aveți nopți de dragoste pline de pasiune și senzualitate. Totul se desfășoară cu o singură condiție: un strop de realism și simț practic nu ar strica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top