Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Pești-Fecioară

Apă – Pământ, aceste două zodii sunt diametral opuse, dar rămân în esență doi magneți. Ce se întâmplă dacă se atrag? Un sentiment puternic, între o Fecioară realistă, practică și darnică și un Pește altruist, cu multă imaginație și ghidat de intuiție.

Dacă Fecioara este sceptică, riguroasă, perfecționistă, idealistă și se bucură de abilitate verbală, Peștele va fi întotdeauna ghidat intuiție, emoție, spirit de sacrificiu, calități care pot irita o Fecioară, care știe să găsească defectele și să critice orice neajuns minor.

Compatibilitate Pești-Fecioară. Nu uita niciodată că Fecioara este extrem de chibzuită, aproape avară, în timp ce tu ești cheltuitor și nu pui preț pe economii sau investiții. De aici pot să pornească mutle divergențe, însă tu cu spiritul tău de sacrificiu vei calma spiritele.Peștele nu se spetește cu munca, dar Fecioara este recunoscută pentru firea ei muncitoare. Așadar, ea va fi cea care va aduce bani în casă. Ai grijă să nu faci risipă, pentru că s-ar putea să primești reproșuri.

Și  Peștele și Fecioara sunt spirite agere, pline de vitalitate, dar energiile lor sunt canalizate spre lumi diferite. totuși, cu puține compromisuri și multă răbdare puteți ajunge un cuplu stabil și fericit. Fii mai obiectiv și încearcă să te mulezi pe spiritul practic al Fecioarei. Doar așa îi vei putea intra în grații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top