Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Pești-Balanță

Ce poate să iasă dintre un semn de apă și unul de aer? Bulbuci. Balanța este o personaă rafinată, sofisticată, sociabilă, cu picioarele pe Pământ și cu simț practic, ceea c enu îl caracterizează deloc pe Pește. Aici ar putea să fie o problemă, dacă ținem cont că Peștele este sensibil, introvertit, obosește în prezența altora și are nevoie de perioade de singurătate, să-și refacă forțele și să mediteze.

Așa că, dacă vreți ca relația să fie de durată, Peștele trebuie să lase de la el și să se adapteze stilului Balanței, căci altfel nu se poate. Asta nuv a fi o problemă, deoarece el are un spirit de sacrificiu foarte bine dezvoltat și este dispus să facă totul pentru fericirea celuilalt.

Compatibilitate Pești-Balanță. O Balanță iubește să iasă în lume, să meargă la restaurant, la tot felul de activități culturale. Și mai e ceva, un Pește căruia îi place să fie sub papuc, trebuie să știe că Balanța despică firul în 4, este o fire logică, îi place să domine, să dețină controlul.

Echilibrul Balanței îi va fi de mare folos nativului din zodia Pești, care nu stă prea bine la acest capitol. Puteți învăța multe unul de la celălalt, însă trebuie să faceți amândoi compromisuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top