Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Leu-Săgetător

Compatibilitate Leu-Săgetător. Ambele semne zodiacale sunt semne de foc și viziunea lor comună despre cum trebuie să arate dragostea ideală îi va ajuta foarte mult în depășirea obstacolelor, în relație. Pentru cei doi, dragostea este o continuă aventură din care ești obligat să înveți tot ceea ce te poate ajuta să evoluezi în viață.

Atât Leului cât și Săgetătorului le place să fie liberi și își acordă suficientă libertate. Totuși, la capitolul gelozie Săgetătorul îl întrece pe nativul Leu, având chiar accese de furie dacă i se pare ceva suspect. Săgetătorul este extrovertit și asta îl va ajuta pe Leu să se simtă confortabil încă din primele minute, deoarece Leul are nevoie de persoane ci care să împărtășească lucruri din start.

Compatibilitate Leu-Săgetător. Cel care comandă în relație este evident Leul, dar parcă nu o face așa cum este obișnuit cu alte semne zodiacale. Există un acord tacit între Săgetător și Leu, Săgetătorul neavând nici cea mai mică problemă ca Leul să preia conducerea. Și asta pentru că părerea Săgetătorului despre ce înseamnă un șef este diferită de concepția pe care o au majoritatea oamenilor despre un conducător. Ba chiar și Leul este surprins cu câtă ușurință poate ceda Săgetătorul sporindu-i puterile.

Totuși, nu lipsesc certurile dintre cei doi, iar certurile sunt cauzat de obicei de felul în care interpretează fiecare ce a spus celălalt. Pot apărea discuții de la curățenie sau alte treburi ale casei. Un lucru este important de precizat: Săgetătorul adoră să gătească, iar Leul se știe că este un artist în ale bucătăriei, așa că s-ar putea certa pe spațiul din bucătărie și inclusiv pe solniță.

Compatibilitate Leu-Săgetător. Leul are noroc cu Săgetătorul pentru că este un semn flexibil, uneori mai flexibil decât el. Această flexibilitate se poate traduce, atenție pentru Lei, și în incapacitatea de a rămâne foarte mult timp alături de o persoană, Săgetătorii căutând aventuri care să îi împlinească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top