Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Leu-Fecioară

Compatibilitate Leu-Fecioară. Firea critică a Fecioarei îl exasperează pe Leu și îl pune în dificultate atunci când își simte amenințat egoul. Fecioara este printre puținele semne zodiacale care îl poate bulversa pe Leu, prin criticile, observațiile și sfaturile pe care i le dă.

Fecioara este avidă de atenție, la fel ca și Leul, iar de aici poate porni un război total. Fiecare așteaptă ca celălalt să facă primul pas. În cele din urmă, cel care face un pas înainte este Leul, deoarece Fecioara este prea încăpățânată să cedeze. Iubirea dintre cei doi poate fi asemănată cu o joacă între șoarece și pisică, iar rolurile se schimbă în funcție de situație.

Compatibilitate Leu-Fecioară. Fecioarelor nu le place deloc firea cheltuitoare a Leului, deși, și ele, atunci când sunt doar cu prietenele, aruncă destul de mulți bani prin mall-uri. Fecioara are tendința de a-i arăta Leului unde exagerează cu cumpărăturile și este capabilă să îi facă un tabel de cheltuieli de care Leul ar putea ține cont, pentru că duce lipsă de organizare.

Că tot veni vorba de organizare, asta este ceea ce apreciază Leul ce mai mult la o Fecioară: capacitatea de a strânge rândurile și a de porni la drum, având toate elementele puse, fiecare la locul potrivit. Leul și Fecioara sunt două personalități extravagante și extrovertite, însă Leul ajunge uneori să facă exces de această latură a sa. Fecioara reușește să păstreze un mister asupra personalității sale, părând la prima vedere destul de monotonă.

Compatibilitate Leu-Fecioară. Din punct de vedere sexual, cele două semne zodiacale se află într-o relație de tip stăpân-supus, totul cu acordul Fecioarei. De fapt, Fecioara se simte excelent când este dominată în pat, mai ales de un Leu pasional și, uneori brutal, de dragul unei nopți excelente de amor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top