Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Leu-Capricorn

Compatibilitate Leu-Capricorn. Nu este cea mai bună relație pentru un Leu. Focul și Pământul dintre ei se spulberă reciproc încă din primele secunde. Capricornul nu este dispus să îi spună Leului ori de câte ori se așteaptă cât de minunat e.

Ceea ce nu știe Leul este că, în adâncul sufletului lor, Capricornul îl apreciază. Firea lui rezervată însă va ține la distanță orice acces de sinceritate. Capricornul este scepticul zodiacului, așa că fiecare lucru pe care îl va face Leul, că este bun sau rău, îl va trece sub semnul întrebării. Leul însă poate învăța de la Capricorn cum să fie mai calm și mai răbdător în viață.

Compatibilitate Leu-Capricorn. Leul dorește să îi afle viața încă de la prima întâlnire (pentru că Leii povestesc din primul minut toată existența lor – de la primii ani de școală până la ziua de ieri), dar Capricornul pune o barieră și se deschide treptat. Acest lucru îl enervează la culme pe Leu, care consideră că nativul Capricornul nu are suficientă încredere în el.

Strălucirea Leului are orele numărate lângă un Capricorn. Orice expansiune în gesturi și vorbe ale Leului vor fi stopate automat cu o simplă privire de către Capricorn. Împreună cu Fecioara, Capricornul este printre puținele zodii care îl temperează pe Leu, tăindu-i din aripile pe care și le-a pus singur, realist sau nerealist. Capricornul are capacitatea, fără a face mari eforturi, de a-l da jos de pe soclul pe care Leul singur s-a urcat.

Compatibilitate Leu-Capricorn. Capricornul este senzual când vine vorba de erotism. Acesta este un adevărat animal în pat, însă nu cu oricine. Leul poate însă să scoată animalul din Capricorn la iveală, deoarece la modalități de cucerire sau ademenire, dacă nici Leul nu este expert, atunci cine? Cei doi pot avea o relație sexuală furtunoasă (pot recurge chiar la sado-maso de plăcere), însă tot ce rămâne în dormitor nu trece dincolo de dormitor, cei doi revenind la viața plictisitoare de dinainte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top