Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Taur

Compatibilitate Fecioară-Taur. Relaţia dintre Fecioară şi Taur este una fericită, şi poate duce la o căsnicie serioasă şi stabilă. Cu aceleaşi idealuri şi pasiuni, amândoi vă doriţi un viitor sigur şi stabil. Dacă te vei hotarî sa ramâi cu un Taur, nu vei avea niciodată probleme cu comunicarea, asta-i sigur! În plus, Taurul este un partener conştiincios, muncitor şi va cădea mereu de acord cu tine când vine vorba de chestii pragmatice. Ba mai mult, nu se va supăra când îl critici, fiindcă după ce va sta şi va analiza totul, îţi va da dreptate. Atenţie însă la impulsivitatea Taurului, căci acesta vede destul de des roşu în faţa ochilor şi s-ar putea să te rănească ieşirile acestui nativ.

Compatibilitate Fecioară-Taur. Taurul îi va putea oferi unei Fecioare stabilitatea şi echilibrul în viaţa personală, de care are atâta nevoie. Singura mică problemă pe care o veţi întâmpina în această relaţie este încapaţânarea, dar dacă reuşiţi să treceţi peste aceasta, fericirea pe Pământ este a voastră.

În ceea ce priveşte activitatea din…dormitor, Taurul este un maestru al artei amorului şi este un nativ care se implică foarte mult într-o relatie. Este în schimb şi foarte posesiv, lucur care îţi face plăcere de altfel, întrucât Fecioara se simte bine atunci când este rasfaţată şi ştie că aparţine cuiva.

Compatibilitate Fecioară-Taur. O relaţie în care Pamântul domină poate deveni monotonă la un moment dat, aşa că va fi sarcina ta să iei iniţiativa ieşirilor în oraş ori în natură. Cu bune, cu rele, Taurul e făcut special ca să-i fie partener, aşa că nu-l pierde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top