Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Scorpion

Compatibilitate Fecioară-Scorpion. Ce poate ieşi dintr-o zodie de Apă şi una de Pământ? Ceva mistic! Cel puţin teoretic, ar trebui ca toate să vă meargă excelent, pentru că cele două elemente amintite se contopesc şi uite aşa unul îi va oferi celuilalt ce are nevoie.

Chiar dacă nimic nu e sigur când vine vorba de un Scorpion, Fecioara din tine va şti să intre sub carapacea clădită cu grijă şi să-i deschidă sufletul Scorpionului. Ca şi tine, el ştie care-i sunt defectele şi calităţile şi este dispus să-ţi asculte criticile, fără a se supăra.

Compatibilitate Fecioară-Scorpion. Scorpionul este foarte posesiv, ceea ce uneori e posibil să te streseze, mai ales la începutul relaţiei, când ţie îţi trebuie timp ca să analizezi şi să evaluezi totul. Acest nativ este în acelaşi timp foarte generos şi fidel, iar cum Fecioara priveste dragostea într-un mod raţional şi chiar se excită mai bine când e sigură de devotamentul partenerului, asta nu va face decât să vă apropie.

În acelaşi timp, îi place să economisească şi nu prea este genul care să se avântă în planuri nebunesti, iar o relaţie cu un astfel de partener are mari şanse să dureze pe termen lung.
Compatibilitate Fecioară-Scorpion. Chiar dacă Fecioara este mai ezitantă în sentimente, Scorpionul este foarte sentimental şi pasional, ceea ce te va ajuta să te destinzi mai bine şi să ieşi din tiparul rezervat al zodiei.

Chiar dacă fiecare dintre voi este mai timid la început, Scorpionul este mult mai încrezator în propriile forte. În cazul în care vor apărea conflicte între voi, norocul vă surâde, întrucât tu ai o natura înclinată spre compromisuri.

Compatibilitate Fecioară-Scorpion. Referitor la sex, Scorpionul nu numai că o sa te poarte pe noi culmi ale pasiunii sentimentale şi că o să-ţi arate noi laturi ale iubirii, dar este consierat şi un amant excepţional. De cele mai multe ori, este un nativ înclinat spre sexul „aici şi acum”, ceea ce pe tine te va destinde în cele din urmă. Pentru nativul Scorpion, dragostea fizică este foarte importantă, iar pentru asta e în stare de foarte multe pregătiri şi răbdare, ceea ce este de apreciat în relaţia cu o Fecioară, care se destinde aşa de greu.

Pe scurt, o relaţie excelenta, în care vei descoperi un partener ce-ţi va da încredere, te va face să te simţi iubită şi mai ales în siguranţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top