Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Fecioară-Capricorn

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Capricorn

Compatibilitate Fecioară-Capricorn. Veste bună este că amândoi sunteţi zodii de Pământ, iar două semne de acelaşi fel ar trebui să se înţeleagă perfect, nu-i aşa?

După cum ştim însă, unde e de bine e loc şi de rău. În cazul vostru e vorba în primul rând de perfecţionismul amândurora. Cu toate astea, Capricornul nu este atât de serios pe cât eşti tu, sau pe cât ai vrea tu să fie. Cu toate astea, o să te amuze, iar asta e bine, fiindcă orice Fecioară are nevoie de ceva sau cineva care să-i ofere şi puţină relaxare, mai ales că sunteţi atât de prinse cu munca. Ideea e că de cele mai multe ori umorul Capricornului se transformă în ironie, iar Fecioara se cam atacă atunci când vine vorba de asta.

Compatibilitate Fecioară-Capricorn. În rest, toate bune şi frumoase. Va întelegeţi bine, întrucât gândiţi la fe şi vă place să puneţi bani deoparte, fara a-i cheltui pe prostii. Fiind amândoi zodii de Pământ, e posibil să aveţi aceleaşi interese şi faţă de literatură ori cinematografie. În plus, ambiţia Capricornului se potriveşte de minune cu perfecţionismul Fecioarei. Totodată, spiritul tău critic o sa fie în sfârşit apreciat apreciat, căci Capricornul este un semn echilibrat care acceptă mustrările, pe care le consideră lecţii de viaţă.

Guvernat de Saturn, în aparenţă Capricornul nu este foarte sentimental şi nu-şi exteriorizează el prea mult emoţiile. Fecioara în schimb, care este guvernată de Mercur, are destulă răbdare ca să descopere adevarata natura a Caprei, iar pentru asta partenerul Capricornul o să-ţi fie recunoscator toată viaţa, întrucât nu vrea altceva decât să fie descoperit.

Compatibilitate Fecioară-Capricorn. Sexual, veţi ajunge mai întâi la o intimitate sufletească şi abia apoi la relaţiile fizice. Capricornul va fi cel care va conduce în dormitor, asta pentru că Fecioara e cam complexată şi reţinută.

Semnele de Pământ se unesc pe viaţă, întrucât au în comun câteva lucruri esenţiale, cum sunt fidelitatea şi stabilitatea, doar că se urnesc încet. Primul pas e mai greu, restul vor veni de la sine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top